Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Párhuzamos dimenzió vagy a...

Párhuzamos dimenzió vagy a jövőbeli énem látogatása volt?

Figyelt kérdés

Egy ideje olvasgatom a parapszichológia irodalmát,de megfogott a jövőbe utazás, teleportáció.

Egy hete minden este ugyanazt az álmot kaptam, aminek az eseménye tegnap estére vonatkozott.

Utasításokat kaptam hogy mit csináljak a pénteki nap délutánján.

Olvasnom kellett a regressziós hipnózisról, majd párhuzamos univerzum jövőutazás,teleportáció tárgykörében kutakodnom online cikkekben, fórumokon.

Álmomban az volt az utasítás, mikor egy hatalmas éles hangot hallok a lakás előtt mikor ezeket olvasom induljak el biciklizni min egy órára, közben gondolkodjak azokon a dolgokon amit olvasgattam.

Mikor neteztem egy hatalmas fékcsikorgás, dudálás volt, egy autó keresztbeállt a lakás előtt, mert egy fekete macska átrohant előtte, nem akarta elütni.

Felállt a szőr a hátamon, mikor eszembe jutott az utalás.

Lementem a pincébe előszedtem a bicajomat, elmentem a környékbeli bicikliútra tekerni.

Ami ezután volt, nem tudom hogy írjam le.

Jöttem haza fura dejavu érzés fogott el, mikor levittem a pincébe a bicajt,ilyen furát még sose éreztem.

Lakáshoz ahogy mentem fel, fura illat csapta meg az orron.Érdekes füstölő szerű illat jött ki az ajtómon.

Benyitottam, itt amit láttam lekellett ülnöm.

Tv bekpcsolva az egyik csatornára, ahol a Vissza a jövőbe című film ment.

Laptopon megnyitva egy csomó oldal, ami a tudományos jelleggel elemzi a csillagközi űrutazás, fekete lukak jelentőségét.

Egy papír a laptop alatt amin egy fura számsor és fizikai képletek voltak.

Ezt megmutattam egy fizikus haveromnak, aki azt kérdezte ezt honnan szedtem.Mert ezen különféle idő és gravitációs egyenletek voltak, ahogy torzulást fejt ki rajta valami másfajta erő, ami lehetne a fekete luk által generált erő is.

Elégettem a papírt azon nyomban.estére kihúztam minden elektronikus dolgot, de aludni nem tudtam.

Ezt az eseményt hogy lehet feldolgozni?

Érdemes vele foglalkozni tovább, vagy egy nagyon durva dejavu jelenségnek, tudjam be?

2020. dec. 5. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Fekete luk által generált erő? wow
2020. dec. 5. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Időutazáshoz végtelen súlyú tárgyra lenne szükség. Na ez sehol sincs illetve egyenesen világvégét okozna ha a kifejtett gravitációs húzzó erőt néznénk.

Teleportálás azért nem lehetséges mert mind a 2 helyen robbanás történe ahonnan ahová teleportálsz a légváltozás miatt.

Dimenzió közti átjárás... még nem bizonyitott a létezésük.

2020. dec. 5. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként ötletes....és a fele igaz is lehetne...de idő és gravitációs egyenlet??? azmiaz?! ...és a fizikus haver meg fel is ismeri :)

...és elégetted...:)

2020. dec. 5. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Erről a haverom jut eszembe aki megfelelő mennyiségű mézes pálinka elfogyasztása után, papíron levezette nekünk a meggazdagodás univerzális egyenletét. Azóta is emlegetjük. :-)
2020. dec. 5. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Remélem Ti nem égettétek el :D
2020. dec. 5. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Kamu.
2020. dec. 7. 01:41
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Biztos igaz.. :D ..és még az egyetlen bizonyítékot is elégetted. Minden elektronikus eszközt áramtalanítottál, csak a telefonodat nem, mert annak ugye nem tud több oldalt megnyitni a böngészője.. 🤔😎

.. most pedig botránkozz meg, hogy hitetlenek vagyunk..

Sebaj.

2020. dec. 8. 07:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Várod a hülye kommenteket, mi?
2021. jan. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!