Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tul nyitott lennek? Baj vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul nyitott lennek? Baj vagy nem baj?

Figyelt kérdés

A parommal elek boldog parkapcsolatban fel eve.Mar a kezemet is megkerte,de csak azutan fekudtunk le egymassal,minden ugy tortent pont mint a tundermesekbe.A sexualis eletunk kezdetenel nem voltam valami nyitott elotte,szegyenloskodtem meg ijenek,de mostmar egyre nyitottabb vagyok mindent megengedunk egymasnak es midennbe bennevagyok en is,o is.Ez jo vagy rossz ha tul nyitott vagyunk egymas elott a sexben? Ti hogyan viselkedtek a parotok elott?(foleg ha a jegyesetek is) Baj az ha tul nytott vagyok vagy jo? Mit gondoltok? (minden rendben koztunk mindenrol el tudunk beszlegetni semmi sem tabu mar elottunk tokeletesen megertjuk egymast) !

koszi a valaszokat

2008. dec. 22. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj, sőt! Minél nyitottabbak vagytok annál jobb. Ha a párod nem zárkózott ember, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt kifejezetten értékeli is.

Arra figyelj csak, hogy milyen reakciókat ad. Ne hozd kellemetlen helyzetbe, van aki hirtelen nem tud mit kezdeni bizonyos szituációkkal. Adj neki időt ha nem olyan választ ad amire vártál.

Egy jó kapcsolat alapja a nyitottság. Légy nagyon büszke magadra, ritka az ilyen nő!

2008. dec. 22. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is szuper dolog, ha mindent meg tudtok beszélni. Kezdetben én is nagyon gátlásos voltam. De a párom hatására valahogy kinyíltam. Rájöttem, hogy sokkal jobban tudjuk élvezni egymás társaságát, ha megbeszéljük a tapasztalatainkat (jót is, rosszat is). Így sokkal könnyebben ki tudjuk ismerni egymás testét és lelkét, mintha csak totóznánk. Végső soron mindkettőnk hasznára válik, hogy meg tudjuk beszélni a dolgokat.
2008. dec. 22. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, nem a középkorban vagyunk. Ne viselkedj úgy.
2008. dec. 22. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
de igy egy ido utan nem lesznek unalmasak a dolgok?
2008. dec. 23. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!