Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul nyitott lennek? Baj vagy nem baj?
A parommal elek boldog parkapcsolatban fel eve.Mar a kezemet is megkerte,de csak azutan fekudtunk le egymassal,minden ugy tortent pont mint a tundermesekbe.A sexualis eletunk kezdetenel nem voltam valami nyitott elotte,szegyenloskodtem meg ijenek,de mostmar egyre nyitottabb vagyok mindent megengedunk egymasnak es midennbe bennevagyok en is,o is.Ez jo vagy rossz ha tul nyitott vagyunk egymas elott a sexben? Ti hogyan viselkedtek a parotok elott?(foleg ha a jegyesetek is) Baj az ha tul nytott vagyok vagy jo? Mit gondoltok? (minden rendben koztunk mindenrol el tudunk beszlegetni semmi sem tabu mar elottunk tokeletesen megertjuk egymast) !
koszi a valaszokat
Egyáltalán nem baj, sőt! Minél nyitottabbak vagytok annál jobb. Ha a párod nem zárkózott ember, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt kifejezetten értékeli is.
Arra figyelj csak, hogy milyen reakciókat ad. Ne hozd kellemetlen helyzetbe, van aki hirtelen nem tud mit kezdeni bizonyos szituációkkal. Adj neki időt ha nem olyan választ ad amire vártál.
Egy jó kapcsolat alapja a nyitottság. Légy nagyon büszke magadra, ritka az ilyen nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!