Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátnőmnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek? Annyira össze van törve, nem akarom még ezzel is bántani, de joga van tudni.

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt megerőszakolták, a tegnap pedig rajtakaptam a vőlegényét, amit egy másik lánnyal volt együtt. Mikor kérdőre vontam, azt válaszolta, megunta hogy "otthon állandóan csak a bőgés megy", és hogy szüksége van a nemi kapcsolatra, azt pedig a barátnőmtől nem kapja meg. Szerintetek beleszóljak ebbe a dologba? A barátnőm nagyon függ a párjától, félek hogy ezek után már nem bírna ki egy ilyen mértékű csalódást...
2010. szept. 25. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jó kis story
2010. szept. 25. 18:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Ey nem egy jó kis sztori, hanem a valóság. Hidd el, én is jobban örülnék, ha unalmamba találtam volna ezt ki, és tényleg nem lenne ilyen a világba.
2010. szept. 25. 21:13
 13/17 anonim ***** válasza:
tudom tudom hogy igaz ezért is jó kis stroy
2010. szept. 26. 00:17
 14/17 anonim ***** válasza:
nade nem taposok bele mások lelki világába nem szóltam vagyis írtam semmit
2010. szept. 26. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:

leírnád ki mi hol miért erőszakolta meg?

gyűlölöm az ilyen embereket és én is féltem a barátnőm!

Ha nem publikus jöhet privibe is!

2010. szept. 26. 12:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: túlórázott és sötétbe ment haza felé, mivel a barátja nem hozta haza. Egy részeggel futott szembe Budapesten - konkrétan nem akarom megmondani hol, mivel azon a környéken történt, ahol lakik, is így "lehetne" következtetni, hogy kiről van szó, bár nagyon kicsi az esélye, hogy eltaláld, de ha pont mégis ismered.... Szóval bocsi, ennél többet nem mondok.
2010. szept. 26. 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:

kb 150kmre lakom borsodban.pesten évente 4szer ha vagyok szóval esélytelen :)

szörnyű az az igazság , és már elegem van ebből a kib@szott retek országból.Barátnőmet nem is engedem ki este , itt rosszabb dolgok történnek mint sok más helyen. Nyáron 2 iskolás lányt öltek és erőszakoltak meg itt.

Unokatesómat is megerőszakolták egyszer mikor 16volt.

áhh mind1, részvétem nektek :S

2010. szept. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!