Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni abban az esetben, ha?

Figyelt kérdés

Ha most vagyok 17 hetes terhes, és a párommal 8 év van mögöttünk, ő 5 éve nyaggat a gyerekkel, most, hogy itt van, meggondolta magát és lelépett.

Azt hiszem kikészültem.

Mit tegyek?

Teljesen kétségbe vagyok esve

2022. szept. 7. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

8 év alatt nem volt semmi gyanús ezzel a jóemberrel? Most hülyült meg?

2022. szept. 7. 22:28
 12/19 A kérdező kommentje:

#8, eddig sosem volt baj, az anyjával nagyon rossz a kapcsolata, vagyis kb 2 éve kezdett el jó lenni, mikor elkezdett leépülni a covid miatt, és ott voltunk, ápoltuk, stb.

Egyre többet hívta át nélkülem, nem gondoltam bele semmit, hiszen sosem voltak jóban, akkor nem az én fülem hallatára akarnak beszélni biztos.

Szóval passzolom, hogy mi ment a háttérben, de remélem, hogy hamarosan kideríthetem.

#9, nem tudtam, hogy ev-ken is le lehet verni ezt + gondolom csinál egy csődeljárást, más nevére csinálja a céget, nem tudom, sajnos ehhez nem értek.

2022. szept. 7. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj ügyvéddel, nem Neked kell érteni ehhez.

2022. szept. 7. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Szép kis anya az anyós aki arra bíztatja a fiát hogy a gyerekét hagyja el.
2022. szept. 7. 23:12
 15/19 A kérdező kommentje:

#11, a 12. válaszomban benne van

#13, köszönöm szépen, holnap fel is keresem a sajátomat.

#14, nem tudom, nagyon kikészít..

2022. szept. 7. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Már írták, de megerősítem. Ügyvéd, és annyi pénzt sajtolj ki belőle, amennyit csak lehet. Megérdemli.
2022. szept. 8. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem csak ügyvéd. Rendőrség is! Fogod az üzenetet, és szépen feljelented.

Képernyőfotó, mentés, kinyomtatás, több példányban meglegyen. És soha, de soha az életben nem engedni hozzá a gyereket! Távoltartási végzés a minimum.

Ettől még természetesen fizetnie kell.

2022. szept. 8. 08:35
 18/19 A kérdező kommentje:
#16, #17, köszönöm szépen nektek is, úgy lesz.
2022. szept. 8. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem, hogy kíváncsi lenne rád vagy a gyerekére ezek után, de én is azt gondolom, hogy kérj távoltartást, mielőtt téged nyír ki a gyerekkel a hasadban. Nagyon durva, amit írt. Atyaég... őszintén sajnálom!!
2022. szept. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!