Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar? Mit lehet tenni ebben az esetben?
Ha szakítanátok, nagyon rövid időn belül ezzel a "lánybaráttal" jönne össze.
Amúgy nekem ez nem férne bele egy párkapcsolatba, pláne a reakciója erre az egészre.
Az ellenkező neművel mindenkinek van valamennyi kapcsolata, barátsága de nem napi/órás helyzetjelentés stb. Ez biztos, hogy több vagy az egyik, vagy mindkét fél részéről.
“Barátom kijelentette hogy márpedig ő nem fog kevesebbet beszélni vele, nem mondhatom meg hogy kivel beszéljen stb...”
Legyen már önbecsülésed! Egy ilyen mondat után nekem már nem lenne a barátom.
Csak tapasztalatból mondom, hogy férfi és nő között NEM lehet csak barátság.
Főleg ha még be is jönnek egymásnak.
Nekem is volt barátom aki a lány haverjának rögtön felvette a telefont ha írt neki messengeren rögtön válaszolt rá, bezzeg ha a haverja írt valamit volt hogy órák után se válaszolt a haverjának.
Aztán végül kiderült, hogy nem csak haverja a lany hanem anno volt közöttük szerelmi kapcsolat is.
Én csak olyannal jönnek mostmar össze akinek nincsenek lány haverjai aki csak rám szenteli az idejét és minden figyelmét. Lehet, hogy önzőség legyen az, de még egyszer nem kell nekem olyan aki hazudik közben meg anno jártak a lány,, haverjával".
De van egy ötletem. Mond meg neki, hogy mutassa meg miről beszélgetnek hogy találkozzatok hármasban menjetek el valahova és figyeld meg a reakcióját, hogy viselkednek egymással.
Szerintem ez a kapcsolat közöttük mélyebb és nem csak barátságról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!