Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim éveken át hitegetett, hogy akar közös gyereket, most meg meggondolta magát. Mit tegyek?
25
Nem tesszük magasra a lecet, ti vagyok kevesek! Az exem, FOLYAMAOSAN ezzel b*sztatott, hogy szüljek gyereket! Közben keresett havi 400 ezret, autója nem volt, lakása nem volt. (Nekem van egy 1 szobás, amit 8 éve vettem, de nagson kicsi) Most erre, mire szüljek????? Eleve én 2 évre kiesek a melóbol, tehát, neki kell eltartania....a GYED meg lóf@szra nem elég...
32
Van gyerekem már! Egy tisztességesen kereső pasitol. Szervizben van az autom, gyerek mamánál....itt állok a buszmegálloban, munkába menet... fantasztikus látni a boldog anyukákat, akik busszal kénytelenek a gyereket iskolaba/ovodaba vinni. A gyerekek arca is megérne egy bejegyzest
Ha ezt egyedül kell ezt megoldani, akkor miért is szülne bárki???
"Ha ezt egyedül kell ezt megoldani, akkor miért is szülne bárki???"
Sokan szülnek így is. A lényeg, hogy gyerek legyen, a többi nem fontos nekik, majd lesz valahogyan címszóval. Aztán jön a jajveszékelés, hogy nem erre gondoltak.
Azért a budai luxusvilla bömbössel a parkolóban, meg a 40.000 Ft-ot nem tud félrarakni között még van pár szint.
Nekünk kis lakásunk van, kis öreg autóval (mondjuk Bp, minden közel van, felőlem autó sem kéne). Szóval nem feltétlen kell a luxus, de aki egy alap terhes vizsgálat árát nem képes félre rakni, az nem tudom minek akar gyereket. És ennél ugye még kevesebb lenne a bevételük. Persze a kérdező könnyen van, gondolom az a típus, aki a pozitív teszt után azonnal elmegy táppénzre, a férj meg oldja meg hogy ne haljanak éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!