Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim éveken át hitegetett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim éveken át hitegetett, hogy akar közös gyereket, most meg meggondolta magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azzal takarózik, hogy hónap végén semmi pénzünk nincs, mert szerinte túl sokat költök. Azt mondta, amíg három hónapon keresztül nem tudunk legalább 40.000 Ft-ot félretenni, szóba sem jöhet a gyerek. Elkezdett spórolni, biciklivel járni munkába, meg ilyenek, de úgy is elfogy hónap végére minden pénzünk, így esélytelen a dolog. Hogy dolgozzam fel, hogy csak hitegetett?
2022. szept. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
79%

25

Nem tesszük magasra a lecet, ti vagyok kevesek! Az exem, FOLYAMAOSAN ezzel b*sztatott, hogy szüljek gyereket! Közben keresett havi 400 ezret, autója nem volt, lakása nem volt. (Nekem van egy 1 szobás, amit 8 éve vettem, de nagson kicsi) Most erre, mire szüljek????? Eleve én 2 évre kiesek a melóbol, tehát, neki kell eltartania....a GYED meg lóf@szra nem elég...

2022. szept. 7. 06:44
 32/58 anonim ***** válasza:
15%
O, hát a 400 ezer+ GYED semmire sem elég. Mi meg 550 max 600 élünk 4-en. - nyáron meg a Balatonon is voltunk egy hetet-. Hát tényleg ne szuljel utolsó válaszoló.
2022. szept. 7. 06:50
 33/58 anonim ***** válasza:
39%

32

Van gyerekem már! Egy tisztességesen kereső pasitol. Szervizben van az autom, gyerek mamánál....itt állok a buszmegálloban, munkába menet... fantasztikus látni a boldog anyukákat, akik busszal kénytelenek a gyereket iskolaba/ovodaba vinni. A gyerekek arca is megérne egy bejegyzest

2022. szept. 7. 07:13
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan állást, amiből egyedül is eltartasz egy gyereket.
2022. szept. 7. 07:26
 35/58 anonim ***** válasza:
10%

Ha ezt egyedül kell ezt megoldani, akkor miért is szülne bárki???

2022. szept. 7. 07:29
 36/58 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem azokat akik itt frusztráltan, magukból kikelve hápognak (gondolom csak itt nagy a képük), hogy míírrrt nem szülnek a nők?? Jajj de magas a mérce! Jajj háború alatt is felnőnek gyerekek. Lehet. De nem mindenkinek van ilyen k*rva alacsonyan a léc, hogy majd' csak lesz valahogy. Vannak olyanok akiknek céljai is vannak, és tisztességesen akarják felnevelni a gyereket. Én pl csak és kizárólag akkor vállalnék gyereket, ha saját házam, kocsim, több éves munkaviszonyom, több millió forintnyi megtakarításom lenne (esetleg valamilyen passzív jövedelem). És nem ülnék otthon 3 évet egyedül. Ha ez nem jön össze, akkor nem lesz gyerek. Természetesen mindenkinek egyéni, hogy mi az amit meg akar teremteni, nem azt mondom hogy mindenki más hülye, aki nem így csinálja. De az az elmebeteg kommentelő (meg a kérdező), aki itt vergődik, meg belep*fázik abba, hogy ki hogy szül/nem szül, az 10000% defektes. Amúgy meg mi p*csöm közöd van ahhoz, hogy ki vállal gyereket, és ki nem? Takarodjál már ki a nők méhéből! Tudtommal neked baromira mindegy, hogy Marika mucsaröcsögén vállal e gyerekeket vagy sem. A te életedet baromira nem befolyásolja
2022. szept. 7. 08:30
 37/58 anonim ***** válasza:
100%
35. Nem egyedül kell szülni, hanem családba, de csak akkor, ha vészhelyzet esetén egyedül is el tudja tartani.
2022. szept. 7. 08:52
 38/58 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ezt egyedül kell ezt megoldani, akkor miért is szülne bárki???"

Sokan szülnek így is. A lényeg, hogy gyerek legyen, a többi nem fontos nekik, majd lesz valahogyan címszóval. Aztán jön a jajveszékelés, hogy nem erre gondoltak.

2022. szept. 7. 08:59
 39/58 anonim ***** válasza:
98%
Olyannak sem érdemes szülni, aki csak a "pasim". Egy bizonytalan kapcsolatot nem érdemes egy gyerekkel legalizálni.
2022. szept. 7. 09:01
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Azért a budai luxusvilla bömbössel a parkolóban, meg a 40.000 Ft-ot nem tud félrarakni között még van pár szint.

Nekünk kis lakásunk van, kis öreg autóval (mondjuk Bp, minden közel van, felőlem autó sem kéne). Szóval nem feltétlen kell a luxus, de aki egy alap terhes vizsgálat árát nem képes félre rakni, az nem tudom minek akar gyereket. És ennél ugye még kevesebb lenne a bevételük. Persze a kérdező könnyen van, gondolom az a típus, aki a pozitív teszt után azonnal elmegy táppénzre, a férj meg oldja meg hogy ne haljanak éhen.

2022. szept. 7. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!