Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim éveken át hitegetett, hogy akar közös gyereket, most meg meggondolta magát. Mit tegyek?
20, 21
Budai villa? Bmw????? Te mi a k*rva eletről beszélsz????
Sajat ház/lakás, munkahellyel rendelkező város, 30km.es korzeteben! (50M alsóhangon)
A normális nők, nem akarnak Budai villát, de egy gyerek kezdő ktge, ugy 2M ft. Jelenleg!
(Es ebben nincs benne a ház)
Meg egy kozepkategorias auto! 3-4M
Egy gyerek igy indul
17
Csakhogy ők még a háború előtt lettek terhesek.
22: 28 millióból vettem tavaly lakást, másfél szobás, 44 m2. Gyerek úton, párommal bőven elleszünk a nappali-hálóban, gyerek meg akár felnőtt koráig a kisebbik szobában. De nyilván amíg felnő már csak összeszedünk egy ház önerőre valót főleg úgy, hogy neki is van egy kis lakása. Közben már jöhet a második gyerek.
Ez a baj veletek nőkkel, hogy rohadt magasra teszitek a lécet úgy kb. mindenben, aztán amikor nem jön össze (95%-ban), akkor a férfi a hibás. Pedig nem a tökéletes életet kel elkezdeni hanem simán az életet. Aki arra vár, hogy minden klappoljon, az egy idióta.
25
A minden klappolás és havi 20 ezer sem marad között van egy elég széles átmenet.
25,
Nem értem a kommentedet. Van két saját lakásotok, anyagi biztonságban vagytok ennek köszönhetően. A kérdező nem tud 40.000 Ft-ot megspórolni havonta. Miből veszi meg a ruhákat, a pelenkát, a gyógyszert, ha szükséges, akkor a tápszert, játékokat, stb? Ha 40.000 Ft félrerakása nehézséget okoz egy olyan jövedelemből, ami magasabb, mint amit akkor fog kapni? Oké, hogy nem klappol minden baszki de ha tudjuk, hogy teherbe szeretnénk esni, akkor spóroljunk már (terhes vitaminok, ha bármi baj van extra költségek, lehet veszélyeztetett terhesség amikor megint csak semmit nem tud félrerakni az ember, stb).
#19 vagyok. Mi azzal a baj, hogy nem 20 évesen szültem, csupasz pichára, egy friss kapcsolatban?
23 évesen szültem a fiam, és marhára nem BMW meg budai villa volt a célunk. De nem is az, hogy a saját gyerekem ne tudjam eltartani!
De akkor konkrét leszek: először a szüleimnél latunk. Klasszikus két generációs családi ház, saját szinten laktunk, külön konyha, külön fürdő. Ez óriási előny egy albérlethez képest! 2 éve dolgoztam, és az volt a terv, hogy a terhesség végéig dolgozok. Normális gyed-et kaptam, nem a 23 gyesre vállaltam, vagy a szüleim nyakába.
Egy régi, de megbízható autó meg vidéken alap, ha egyáltalán a munkábajárást meg akarod oldani.
Gyerekruhát rengeteget kaptunk, kiságyat, babakocsit olcsón vettünk, használtan. Nem tapsoltam el 2 millát a Brendonban. Nem költöttem magánorvosra százezreket, meg nem fizettem extra pénzt, hogy inkább császármetszésem legyen, mint a természetes szülés. Egy éven túl szoptattam, szóval etetni is ingyen volt.
Ennek ellenére az otthon töltött 3 év alatt szinte nullára csökkent a megtakarításunk. Pedig nem nyaraltunk, nem vettünk autót. Egyszerűen mindig jött egy plusz kiadás.
A nemzet kihalásáért se kell aggódni, már nagycsaládosok vagyunk.
"Jajj de nagy bankár itt mindenki. Felesleges tervezgetni, ha jön a gyerek majd megoldjuk."
Hátpersze. Az ilyenek rinyálnak aztán körbe mindenkit, hogy jajj milyen nehéz gyerekkel az élet, holott senki sem kötelezte őket a felelőtlen szaporodásra. Szüljél, de aztán a pofád lapos legyen, ha nehéz lesz az életed. Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!