Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban deviáns magatartászavaros embert hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Amikor hisztizik dühöng vagy féltékeny, de ő a 100 kg én meg az 50, azaz egy jo nagy pofont max csak visszaadna.

Hogyan kell az ilyen magatartászavatosakat helyre tenni, akik tul sokat engednek meg maguknak?

Munkahelyen vagy a társadalomban (kollektiva barátok haverok üzleti kapcsolatok teso szülők rokonság szomszéd postás eladók benzinkút hotel recepcio nyaralás)pedig tip top tökéletes "arisztokrata",jófej, minden etikettet betart, mindenki szereti imádja nyalnak csicskulnak neki, de mindenhol, és ölelgetik istenítik mindenhol.

Párkapcsolatban, magánszférában pedig túl nagy az arc.

(Helyzetkezelésen, konfliktuskezelésen van a hangsuly, aki csak annyit tudna irni szakits, megérdemled pszichologus, es ennyire telik, csak a tyúkészből, lapozhat is tovább, bocsi a stílus miatt, de kicsit paprikás vagyok)

2022. szept. 4. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
#20 neked van állásod, van életed, vagy az egész napod arról szól, hogy lógsz a gyakorin, és minden egyes kérdésre tolod nagy mennyiségben a válaszokat? kioktatsz embereket, emlékezteted őket korábbi kérdéseikre, belepofázol az életükbe, mindent jobban akarsz tudni azoknál, akikkel ezek a dolgok történnek... főállású troll vagy?
2022. szept. 4. 18:09
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem jövök ide állandoan sok mas is foglalkoztat. Es nem egy.hulye van a pasik közt is..

Nem zavar amugy hogy azt irtam hogy képtelen megváltozni? A oszichologus szefint is? Akkor szerinted na majd én felveszem a kesztyűt? Én tünetileg próbalnék csupán hatni helyzetkezelni, hogy élhető legyen. De ezt is írtam. Ő ez maga.

Pofonokat meg senki nem érdemel csak aki abbol tanul. Nekem azért könyvek is eleg szokott lenni meg pár szakember is.

Nem dobta el a mobilom sem nyugi;)

Nem vagy képben arról, mikor kiről irok ki bármit.

De a kedvedért talán adhatnék ki könyvet kronoliogikusan levezetve a pasikat és a tartalmait a kapcsolataimnak. Amugy is írták már valami szerelmes sztorimra(dióhéjban, hogyan változtunk egymás mellett hogyan fejlődtünk és hogyan volt kerek az egész és szép), hogy írjak még a többi pasimrol is:)

Csak ezzel az írással vagy blogolással az a gondom csak hogy nekem interaktívan megy csak. Azaz pl kérdeznek arrol eszembe jut egy sztori, vagy bennem merül fel egy kérdés. Amugy nem. Mert tele az agyam minden mással.

Amúgy az érdekes hogy egy ember egész személyisege vagy maga egy párkapcsolat irto komplex millio egymásra valo hatással, kölcsönhatásokkal es a belőlünk eredő kivetitésekkel együtt.

Amikor én ebből a komplexumbol kiragadok egy vonalat, a gyk hajlamos ráhúzni azt az egy apró részletet egy egész kapcsolatra.

Ami felveti azt hogy másoknak talán faék egyszeru tartalmatlan kapcsolata lehet. Persze ők tartalmasnak ítélik azt meg. De egy tartalmas életű ember nem faék egyszerűen gondolkodna akkor hogy egy problémát húzzunk rá az egész kapcsolatra.

A problémakról: Elvileg ezek is tanulást fejlődést szolgálnak. Azért vannak hogy megoldjuk.(ha pasit cserélek akkor más problémákrol kérdezek nemde? Tehat partszakad effekt)vagy igen a mai styl cserélgessuk a másikat mint a fehérnemüket. Ezek szolgálnak talán arra hogy huzamos kapcsolati dinamikát tanuljon barki hogy probkemákat szakitassal eszközölünk? Azaz soha nem oldunk meg egyet sem?

2022. szept. 4. 18:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésfeltevésből gyanús volt, a válaszaidból egyértelműen kiderül, hogy komoly mentális problémáid vannak, a választott szakembereidet le kellene cserélni!

Értem én, hogy szeretsz a szarral gurigázni, de attól még hogy átnevezed, kerülgeted, parfümöt fújsz, attól még hosszú távon elviselhetetlen, és nem csak ő, te is qurva büdös lehetsz.

2022. szept. 4. 18:32
 24/26 A kérdező kommentje:

Ez egyszerűen nincs így.

A pszichologus szerint akivel a páromról értekezem, csupa jokat hallok csak magamról, sőt, fel is kért erre arra, gondolatokat ébresztek benne és építő vitáink is vannak.

(Egyedül családi vonalban nem fogadom el a nézeteit. Szerintem elfogult, mert gyereke van igy szülő - gyerek viszonylatban nem tud tárgyias vagy elfogulatlan lenni. Ő is kivetít. Ember.)

2022. szept. 4. 18:36
 25/26 anonim ***** válasza:

"Minden nővel ilyen kapcsolatban"

Tehát egy domináns agresszív hapsi. Veled és a többi nőjével is. Hiába kérsz itt tuti receptet, ő sajnos ilyen marad. Ha neked így is jó, hogy rettegsz tőle és nem lehet vele megjelenni, mert nyilvános helyen is adja a kiskakast, akkor további sok boldogságot vele.

2022. szept. 5. 12:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha dühöng, hagyd ott. Jó, ha ilyenkor van hova menned. Nem érdemes vitatkoznod, védened magad, magyarázkodni. Ha egyedül marad, jó esetben átgondolja, belátja, hogy nem helyesen viselkedett. Ami nem azt jelenti, hogy megváltozik valaha is.
2022. szept. 5. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!