Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban deviáns magatartászavaros embert hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Amikor hisztizik dühöng vagy féltékeny, de ő a 100 kg én meg az 50, azaz egy jo nagy pofont max csak visszaadna.

Hogyan kell az ilyen magatartászavatosakat helyre tenni, akik tul sokat engednek meg maguknak?

Munkahelyen vagy a társadalomban (kollektiva barátok haverok üzleti kapcsolatok teso szülők rokonság szomszéd postás eladók benzinkút hotel recepcio nyaralás)pedig tip top tökéletes "arisztokrata",jófej, minden etikettet betart, mindenki szereti imádja nyalnak csicskulnak neki, de mindenhol, és ölelgetik istenítik mindenhol.

Párkapcsolatban, magánszférában pedig túl nagy az arc.

(Helyzetkezelésen, konfliktuskezelésen van a hangsuly, aki csak annyit tudna irni szakits, megérdemled pszichologus, es ennyire telik, csak a tyúkészből, lapozhat is tovább, bocsi a stílus miatt, de kicsit paprikás vagyok)

2022. szept. 4. 15:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem tudod megnevelni, rég késő. Küldd el pszichológushoz és/vagy menjetek el párterápiára, hátha változik. Már, ha egyáltalán belátja, hogy baj van, és akar változtatni.

Ha nem, akkor van egy nyilvánvaló megoldás, örömteli búcsú.

2022. szept. 4. 16:23
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Mi a jó életért nem szakítasz vele?
2022. szept. 4. 16:28
 13/26 A kérdező kommentje:

A hosszabb válaszokból alig birom kihámozni mi vonatkozik rá és mi az én degradálásom. Csak a rá vonatkozó részek érdekelnének.

(Minden nővel ilyen kapcsolatban, nem veszem magamra hogy nem engem szeretne nem passzolnánk, meg a hozzá nem értő sértegetéseket.NEM a nővel nem velem a baj, hanem ő a DEVIÁNS MAGATARTÁSZAVAROS. Hiaba írtam le??)

Sajnos azt kell mondjam hogy ezzel a hibájábal mégis sok millio más férfi felett áll az egyéb JÓ jellemzőivel. (Huseges monogam helyes jo a szexben korrekt egyenes gerinces anyagilag tamogato csaladcentrikus felelossegteljes jofej jobarat sikeres optimista ambiciozus celtudatos kitarto ragaszkodo tenyerénhordozo engem kiegeszito azaz a hibaimat is kompenzálo (vele teljes tudok lenni)egyéb igényeimet kielégito amit keresek egy férfiban azt minden nyújtó jellemvonásaival)

11 köszi. Azzal is élek. Tudok rá hatni olyanokkal néha amikor ugy beszélek vele nyugodt hangon asszertivan mint egy pszichologus a hülyékkel. Ez tényleg hatékony szokott lenni. Pszichologus szerint nem fog változni. Ő ez maga.

Akkor marad az, ami eddig, hogy talán az esküvőre sem megyek. Ha nincs helyzetkezelési egyéb ötlet.

2022. szept. 4. 16:51
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
😂 Teljesen érthető, hogy egy deviáns elmebeteg az, aki téged kiegészít. De ha neked ő így tökéletes, akkor fogadd el így. Mosolyogj bárgyún, amíg féltékenységi rohama van, és imádkozz magadban, hogy élve megúszod. Közben sorolhatod a csodálatos pozitív tulajdonságait is.
2022. szept. 4. 17:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"Pszichologus szerint nem fog változni. Ő ez maga."

Pszichológus ilyet nem mond! Aki akar változtatni, az tud is, főleg, ha a viselkedése miatt nem működnek a párkapcsolatai. Féltékenységet, dührohamokat, hisztit remekül lehet kezelni, ha hajlandó magán dolgozni.

2022. szept. 4. 17:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, én sem ellened akarok beszélni, de ha még a pszichológus is azt mondja, hogy ő ilyen, akkor mit tudnánk javasolni? Nem lehet megváltoztatni, nem lehet kezelni, nem lehet élni vele... nekem is pontosan ez a tapasztalatom az ilyen típusú emberekkel. Sajnálom 🙁

Tehát lásd, hogy ez így egy bántalmazó kapcsolat! És eszerint dönts.

Ami amúgy mindenképp hasznos, ha kommunikációban ki tudod kapcsolni az érzésekre hatást. Tehát a játszma megismerését javaslom (eric berne a kiindulási alap), illetve asszertivitás témában bármi, vagy nagyon hasonló: erőszakmentes kommunikáció téma (marshall b. rosenberg: a szavak ablakok vagy falak)

illetve biztosan vannak konkrétan témába illően íródott könyvek is.

De fenntartom a véleményemet, hogy a róla írt jellemzésed alapján inkább egyedül kellene lenned.

30F

2022. szept. 4. 17:19
 17/26 anonim ***** válasza:
52%
Ja meg igen... ha ő hajlandó változni előnyére, ha belátja a hibáját, akkor lehet jövője a kapcsolatnak.
2022. szept. 4. 17:21
 18/26 A kérdező kommentje:

15# neki igy van felépülve az egész szemelyisegszerkezete, ő ha megakar változni is, (próbált)abba bele is pusztulna, képtelen megváltotni, ez miatt már tele van önelfogadasi önvédelmi idegpalyákkal is és jogosnak is tartja már azt amilyen ő. Teljesen felépült kiforrott a személyisege és az betonbiztos. Olyan szinten hogy ő már próbált nem ment saját erőből sem változni és már muszáj volt erre a személyiseg magra építkeznie tovabbra.az hogy önelfogadásban van már az meg teljesen érthető is anélkül nem lehet élni sem. (Ne egy pszichologust írjon már felul a gyk.(

16# nagyon köszömöm az építő választ. Igen bantalmazónak ítélhető meg talán, de egyelőre én ebből nyerek tanulok fejlődök. Valahogy nem vagyok az az áldozattipus, aki majd elbőgi magát, amikor egy férfi a gyerekes hisztijével le akarna nyomni. Azaz nem sérülök önbecsülésben, önbizalomban, (ahogy egy anya sem ha a kamaszgyereke hülye éppen.)

Egy egy kitörése alatt én manipulálom őt. Ezt szeretném profibbra fejleszteni. Mert még mindig tarthatatlan amit művel. Tehat nem válallom vele az esküvőt sem amig ilyen pancser vagyok a helyzetkezelésben. Övön aluli pályákon is mozog. Azaz nem játszik tarsadalmi normák által diktált szabályok szerint sem. A tsd-i normakat sem tartja be párkapcsolatokban. Ezért is a deviáns jelző.

(14# Amugy pl abban egészít ki hogy ő irto nagydumás én meg nem, igy millio rendezvényemre hívhatom magammal helyettem is bájcsevegni a hülyékkel. Rengeteg mindent megtesz helyettem is nekem önzetlenül ill szereti ha felnézek rá(ki nem). Nekem is építi ki a kapcsolatrendszereimet is amiket nekem kéne magamnak.Ez egy apro pelda. Mert sorolhatnám a sok egyéb ilyenjeit is mikben egészit engem ki.

(Amugy a degradálo stilusod mentális zavarokat tükröz nálad de ezt csak csendben jegyzem meg. Lehet csak lelkisérult vagy.ez belső frusztrációd. Lásd meg.talán menthető vagy. Ha nincs tagadás. Minden ott kezdődik el)

A döntésem. Redukálom vele a közös programokat továbbra is, amíg ezen a szinten vagyunk.

2022. szept. 4. 17:41
 19/26 A kérdező kommentje:
(Nemcsak hogy önelfogadásban van már, hanem teljes önazonossagban is. Azaz ma már ott tart hogy nem neki kell itt változnia, hanem a világnak.)
2022. szept. 4. 17:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a memóriám kiváló, és felismerem a stílusod meg a szóhasználatod. Hónapokkal ezelőtt pont ugyanez volt a problémád, és akkor is redukálni akartad a kapcsolatot. Aztán volt egy kis szünet, most meg megint összejöttél ezzel a bűnözővel. Mondjuk zsák a foltját. És még mindig nem érted, hogy senkit se tudsz megváltoztatni.

De neked kevés, ha az élet osztja a pofonokat, neked pasiból is ez az izgató.

Erre írom, hogy megérdemled.

Csak vigyázz, nehogy megint észrevegye, hogy gyakorizol, mert megint eldobja a mobilod. Tudod, hogy ettől IS kiborul.

2022. szept. 4. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!