Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Észrevettétek, hogy azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy azok a pasik, akik még 30 évesen is verik maguknak, azok puhányokká válnak? Miért csinálják ezt a pasik? Ők nem veszik észre?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

Az az "IGAZI FÉRFI" aki bírja hónapokig? Hónapokig? :D :D

Jaj, ezen olyan jót röhögtem, bocsánat. Az a férfi aki hónapokig bírja, feltehetően impotens, v. rendkívül alacsony teszto szinttel rendelkezik.

Lássuk be leány, itt az a nagy helyzet, hogy féltékeny vagy a párod f*szverésére, és erőt szerettél volna kapni más csajoktól, akik hasonlóan féltékenyek emiatt.

2010. okt. 2. 19:20
 32/71 rozika10 ***** válasza:
Kis szivem a törtőnelem könyvekbe nem fogják neked bele irni hogy Petőfi minden este kiverte és ugy aludt el!Hihetetlen vagy!A recskázás nem minősit senkit!
2010. okt. 2. 19:24
 33/71 A kérdező kommentje:

"Az a férfi aki hónapokig bírja, feltehetően impotens, v. rendkívül alacsony teszto szinttel rendelkezik"

Nekem pedig az a véleményem, hogy te még fényképen sem láttál FÉRFIT.

2010. okt. 2. 19:24
 34/71 A kérdező kommentje:

"A recskázás nem minősit senkit!"

A pasik erről nagyon mást mondanak egymást közt!

2010. okt. 2. 19:25
 35/71 anonim ***** válasza:
Neked mi bajod van? Én eddig akikkel ilyenekről beszéltem az mindegyik csinálta, v ritkábban v sűrűbben, de egyikse mondta, hogy már fél éve nem verte ki a f.szát. Vannak barátnőim is, akik tudják h verem, és ők is azt mondják, ha nekem jó akk csináljam, ez mindenki MAGÁNÜGYE! És egyik sem tart puhánynak, mikor volt barátnőm akkor is szükségem volt erre ha napokig nem találkoztunk. Engem sem érdekel, hogy más mit csinál. Attól csavarodnék be ha néhány nap után nem üríteném ki a szervezetemet. Ez nem önmegtartóztatás, inkább önkínzás. Akiben még dúl a tesztoszteron annak muszáj kezdenie magával valamit. Vagy menjen el qrvázni?
2010. okt. 2. 19:36
 36/71 anonim ***** válasza:

hogy jöttél rá erre a következtetésre..? úgy érdekelne?

nekem egy Férfi attól jó az ágyban, hogy ismeri a testét, tudja irányítani mi mikor történik stb... ezt önmagával való játék során tanulja meg.. ennyi, (nőkre ugyanígy.. szal..)

2010. okt. 2. 19:36
 37/71 anonim ***** válasza:
Észrevettétek ,hogy aki ilyen jellegű kérdést tesz fel , az általában egy szőke k*rva 40-es iq-val?
2010. okt. 2. 19:39
 38/71 A kérdező kommentje:
Egy hang sem volt arról, hogy milyen az ágyban bárki. Hogy jön ez most ide?
2010. okt. 2. 19:40
 39/71 anonim ***** válasza:

Uccsó jól mondod.

És most kérdsező,neked miért akkora baj,ha vki kiveri magának?Sztem ez tök természetes..csomó fiúhaveromtól hallottam.Meg van,aki fantáziál közbe egy lányról,ami TERMÉSZETES,hisz mindenkit kezd érdekelni a másik nem.Én,volt,hogy egy fiúra gondoltam,és hogy mit csinálhatnánk,és tökre felizgultam..:$:D(Nem,nem vertem ki semmit se,mert nekem nincs.:D"Oda" se raktam semmit.:D ) Most ekkora baj,hogy én is belegondoltam egyáltalán ebbe?Nekem jól esett és kész.:P

Ha meg vki verni akarja,hát egészségére!:D

L.15

2010. okt. 2. 19:41
 40/71 anonim ***** válasza:
Bocs,első 19:36-osnak akartam írni,hogy uccsó,jól mondod.:)
2010. okt. 2. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!