Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy azok a pasik, akik még 30 évesen is verik maguknak, azok puhányokká válnak? Miért csinálják ezt a pasik? Ők nem veszik észre?
Az az "IGAZI FÉRFI" aki bírja hónapokig? Hónapokig? :D :D
Jaj, ezen olyan jót röhögtem, bocsánat. Az a férfi aki hónapokig bírja, feltehetően impotens, v. rendkívül alacsony teszto szinttel rendelkezik.
Lássuk be leány, itt az a nagy helyzet, hogy féltékeny vagy a párod f*szverésére, és erőt szerettél volna kapni más csajoktól, akik hasonlóan féltékenyek emiatt.
"Az a férfi aki hónapokig bírja, feltehetően impotens, v. rendkívül alacsony teszto szinttel rendelkezik"
Nekem pedig az a véleményem, hogy te még fényképen sem láttál FÉRFIT.
"A recskázás nem minősit senkit!"
A pasik erről nagyon mást mondanak egymást közt!
hogy jöttél rá erre a következtetésre..? úgy érdekelne?
nekem egy Férfi attól jó az ágyban, hogy ismeri a testét, tudja irányítani mi mikor történik stb... ezt önmagával való játék során tanulja meg.. ennyi, (nőkre ugyanígy.. szal..)
Uccsó jól mondod.
És most kérdsező,neked miért akkora baj,ha vki kiveri magának?Sztem ez tök természetes..csomó fiúhaveromtól hallottam.Meg van,aki fantáziál közbe egy lányról,ami TERMÉSZETES,hisz mindenkit kezd érdekelni a másik nem.Én,volt,hogy egy fiúra gondoltam,és hogy mit csinálhatnánk,és tökre felizgultam..:$:D(Nem,nem vertem ki semmit se,mert nekem nincs.:D"Oda" se raktam semmit.:D ) Most ekkora baj,hogy én is belegondoltam egyáltalán ebbe?Nekem jól esett és kész.:P
Ha meg vki verni akarja,hát egészségére!:D
L.15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!