Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy azok a pasik, akik még 30 évesen is verik maguknak, azok puhányokká válnak? Miért csinálják ezt a pasik? Ők nem veszik észre?
Lány vagyok Te meg egy hülye vagy! Nem a kibírásról van szó... Kibírnád, hogy egy hétig nem eszel, és? mi értelme lenne????...
jééjjzzuuuss
szerintem a pasik nem attól lesznek puhányak, hogy kiverik.
N.24
Szerintem, aki idősebb korban is veri magának, az egyszerűen függő, mert ha nem lenne az, akkor kibírná enélkül.
Namost, ha függő, akkor a lányok azt csinálnak vele amit akarnak. A történelem nagy személyiségeiről sokszor lehet olvasni, hogy a mikor nagy dolgokat csináltak, akkor egyáltalán nem foglalkoztak a nemiséggel. meg azután egy Lincolnról, Napóleonról valahogy nem a recskázás ugrik be nekem.
Nos, én nő vagyok és válaszolok.
Egy férfi nem lesz puhány attól, hogy amikor épp nincs kapcsolata önkielégítést végez. Nem értem ettől miért lenne puhány?!
Ha az önmegtartóztatás lenne a célja, de nem bírná ki mégsem, akkor lehet mondani, hogy nincs elég akaratereje. De miért is akarná valaki megfosztani magát az örömszerzéstől?
Ha te önmegtartóztató életmódot élsz, hát egészségedre, de nem kell vele büszkélkedni és megítélni azokat, akik csinálják.
Talán a nőkről is ugyanezt gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!