Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjek kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek kapcsolatot, ha együtt járásnál később ledegradálnak olcsónak?

Figyelt kérdés

Példa1

Egyik srácnak porshéja van. Így ismerten meg. Összejöttünk, nagyon szeretem benne hogy fétiseink egyeznek.(nem találtam még ilyen pasit mint ő, soha és magátol nyújtja) azóta elhízott stb nekem nem tetszik már ő nem vagyunk egyutt de "öribarik" vagyunk.

Anno megesett hogy volt vmi sz.r kocsija is. És egyszer felhozta azt témába, hogy neki úgy maradt meg hogy hozzám még egy porshe sem kell, mert a sz.r tragaccsal szedett fel. Nem győztem mentegetőzni, hogy nem.

Kérdem én: és ha a sz.r kocsival ismertem volna meg és ugy jövök vele össze mert a srác maga tetszik? Akkor engem ezért kell lenézni??

Példa2

Ismimmel iszogattunk buliztunk jol éreztem magam, történetünk van korábbrol is, nem újkeletű az ismerettség, nagyon egyhúron pendülünk, mindketten "őrültködősek" vagyunk, gátlástalanok, ereszd el a hajam típusok(az ilyen pasi is nagyon ritka típus, és ez is nekem nagyon kell és alig találom)

Vele nagyon szerelmes kapcsolatunk lett(családi is, haveri kör is egyezik, zenékre együtt éneklés romantikák, drámaiság, szenvedély), erre nem bevágja egy veszekedésnél azt hogy én két "felesért" vihető vagyok?? (Mert hogy mi úgy kezdtük a járást, hogy buliztunk és vett pár italt.)

Most komolyan a pasikat jól le kéne húznom mielőtt bármire igent mondanék, hogy aztán ne kapjam ezt?

Én a JELLEMÜKET szeretem meg eleve. Nem azt hogy mivel akatnak vetíteni, mivel.udvarolnak mivel hódítanának: kocsi pénz étterem vásárlás. Nekem ezek a legutolsó szempontok csak!

Aztán még én vagyok lenézve hogy tragaccsal, meg "felessel" szednek fel.

Szóval jobb ha megtanulom hogy menjek rá egy kapcsolat elején a lehúzásra mert csak akkor leszek értékes nő a szemükben??

#nem aranyásók lenézése
2022. szept. 2. 09:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Lehet ez valami neveltetés? Hogy a nőnek fizetni kell, a nőre költeni kell es minél többet annál magasabb a nő értéke, es minél kevesebbet annál olcsóbb a nő értéke?

Mert amugy nem felszínesek, mély érzelműek, társak, barátok is, partnerek mindenben, stb, nem csak lyukvadászok, többek annál bőven.

2022. szept. 2. 10:05
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
A nyitottabb, kedélyesebb, cserfesebb lányokra sokszor rávarrják, hogy felszínesek. Ami lehet, hogy igaz, de azért a látszat sok esetben csal. Téged valszeg benéztek "annak" a típusnak. Ezek szerint vagy mégsem ismernek téged annyira jól, vagy szimplán tahóságból, önkontroll nélkül szóltak be.
2022. szept. 2. 10:15
 13/25 A kérdező kommentje:

De ha sértettségben is pl veszekedés miatt vagy elutasitás miatt szólnak is be, ez akkor is gondolatuk. Beszolhatnának mást is.

Ez úgy ott van az agyukban.

2022. szept. 2. 10:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Szerintem magát a masik nemet nézik be. Nem konkrétan engem.
2022. szept. 2. 10:20
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

És akkor most mit akarsz csinálni?

Még is mi fog történni?

2022. szept. 2. 10:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Azért a kérdés mert már ott tartok hogy alig merek a masikkal lefeküdni is, nehogy megint én legyek az olcsó!

Nagyon akarnám őt, de most akkor ezen kell vergődnöm elotte, hogy ugráltatom csicskítom fizettettetem, időt húzok, hogy aztán végrevalahára lefeküdhessek vele és akkor majd nem leszek olcsó?

Azt várják tőlem hogy fékezzem magam. Én meg nem akarom magam fékezni, mert annyit nem érnek NEKEM. De nem én akarok lenni az alja, aki fejeseket ugrik aztán meg lenézik.

Egyszoval. Szeretnék lefekudni vkivel. De már rettegek hogy le fog olcsózni. Ezért nem tehetem meg azt hogy lefekszem azzal akivel akarok. És enyhén ideges ingerult is vagyok már a hiánytól.

2022. szept. 2. 10:30
 17/25 A kérdező kommentje:
De még fárasszam magam a lehúzas körökkel, nem kaphatom meg őt addig. Ez a bajom.
2022. szept. 2. 10:32
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát az látszik mert elég zavaros vagy.
2022. szept. 2. 10:33
 19/25 A kérdező kommentje:

Tiszta idegesítő, amikor egy férfi fékez. Meg udvarolgat, meg köröket fut, meg gentlemankedni akar. Mindezt kivárni. Sőt már sérteni is kezd, hogy elvinne mindenhova csak még az ágyba nem.

De ha meg en startolnék, akkor meg én leszek az olcso amit megkapok pár honap, akarmennyi idő múlva nosztalgiázva egy veszekedésnél.

2022. szept. 2. 10:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, te csinálod jó. Rossz pasikat fogtál ki eddig
2022. szept. 2. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!