Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy szemétség, ha fb tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha fb tarskereson vigasztalodom picit a barátommal való veszekedés után/alatt?

Figyelt kérdés
Mióta új munkahelye van, elég figyelmetlen lett velem, túl van hajtva, figyelmetlen, fáradt. Több a veszekedés, nem annyira marad kapacitása rám. Elvileg szeret, látom is rajta, hogy szeret, főleg amikor együtt vagyunk (még nem élünk együtt). Viszont vannak fura dolgai, amik rosszul esnek... Pl most szombaton is mennie kell dolgozni és írja h vasárnap egy haverjahoz menne át forma1-t nézni... Aztán kérdezem, hogy akkor mi mikor leszünk együtt hétvégén? Rögtön visszaszivta h basszus tényleg, és lemondta a haverjat. De kérdezem h ez neki így nem jut eszébe? Mondga h hirtelen nem volt a fejében, hogy egyik nap sem tudunk együtt lenni... Nekem ez furcsa.. Szóval ilyesmi dolgai vannak. Most picit összegyűltek bennem ezek az apro figyelmetlensegek és felmentem fb tarskeresore... Nem akarok senkitől semmit, csak olyan jól esik egy kis flört, figyelem :( munkám js elég magányos, hobbim is, sajnos kevés barátom is van, és olyan jól esik egy kis beszelgetes. De közben pedig tok szarul érzem magam emiatt..
2022. szept. 1. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

“De kerdezem h ez neki így nem jut eszébe?”

Hu bazzeg, tipic köcsög mondat. :D Hát hogy nem gondolatolvasó a srác? A szar is ízetlen kategória, az ilyen csajokat az első ilyen után el kell kerülni.

2022. szept. 2. 12:01
 12/15 A kérdező kommentje:

Múlt héten is már ezzel a haverjaval voltak. Szombaton vele volt, szombaton nekem is más elfoglaltságom volt, vasárnap pedig otthon volt a családjával. Most szombaton dolgozik... Lehet velem van a baj, hogy igénylek 1 napot 2 hét alatt, hogy velem töltse..

Mint írtam, nem komoly szándékkal regisztráltam, nem is érdekelnek más pasik, csak olyan magányosnak éreztem magam tegnap este. :(

2022. szept. 2. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát még a társkeresőn is becsaptál mindenkit?

Vagy beírtad a profilodba, hogy csak viccből jöttél föl?

2022. szept. 2. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as én is pont ezt akár ám írni. Párjával is kibadzik. Meg pár embert hülyít társkereső.

Utánna meg csodálkozás van, hogy a férfiak panaszkodnak, hogy nem lehet neten ismerkedni. A zárskeresök tele vannak amúgy ilyen nőkkel, hogy felár, de csak hülyíteni másokat.

2022. szept. 2. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Értem hogy nem érzed jól magad vele. De akkor szakíts. Utána mehet ezerrel a társkereső.
2022. szept. 3. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!