Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha fb tarskereson vigasztalodom picit a barátommal való veszekedés után/alatt?
“De kerdezem h ez neki így nem jut eszébe?”
Hu bazzeg, tipic köcsög mondat. :D Hát hogy nem gondolatolvasó a srác? A szar is ízetlen kategória, az ilyen csajokat az első ilyen után el kell kerülni.
Múlt héten is már ezzel a haverjaval voltak. Szombaton vele volt, szombaton nekem is más elfoglaltságom volt, vasárnap pedig otthon volt a családjával. Most szombaton dolgozik... Lehet velem van a baj, hogy igénylek 1 napot 2 hét alatt, hogy velem töltse..
Mint írtam, nem komoly szándékkal regisztráltam, nem is érdekelnek más pasik, csak olyan magányosnak éreztem magam tegnap este. :(
Tehát még a társkeresőn is becsaptál mindenkit?
Vagy beírtad a profilodba, hogy csak viccből jöttél föl?
13-as én is pont ezt akár ám írni. Párjával is kibadzik. Meg pár embert hülyít társkereső.
Utánna meg csodálkozás van, hogy a férfiak panaszkodnak, hogy nem lehet neten ismerkedni. A zárskeresök tele vannak amúgy ilyen nőkkel, hogy felár, de csak hülyíteni másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!