Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha fb tarskereson vigasztalodom picit a barátommal való veszekedés után/alatt?
h*lye pitsa
magadat járatod le, nyafogsz a pasid miatt, miközben a háta mögött kavarnál.
aha...
ha csávóm van, nem nézek fel semmilyen társkeresőre, alap.
Aki szereti a párját, az nem társkeresőzik.
Semennyit.
Nálam instant válóok lenne, ha a párom (akár egy vita után) bármilyen társkeresőre regisztrálna. Ez kb. megcsalásnak számít, csak még nem talált hozzá partnert.
Képzeld el a párod, ahogy elmegy egy klubba és elkezdi fűzni a csajokat, hogy "megvigasztalja magát". Na, pont ezt csinálod.
Mellesleg a társkeresős srácokkal sem korrekt, hogy öncélúan rabolod az idejüket.
34F
Az önzőség csimborasszója! Van egy lestrapált párod, aki szeretne annyi énidőt, hogy a haverjával megnézze a forma 1-et. Behisztizel, lemondja miattad, te meg feljössz a gyakorira panaszkodni felőle, meg elhinteni, h. társkeresőzöl.
Én ha szeretek valakit, nem fosztom meg attól, hogy a barátaival legyen és megnézzen vmi fontosat. A forma 1 a pasiknak és sok nőnek is egy fontos program, de az önzőségedtől ezt nyilván nem látod.
Egy új melóhely sok stresszel jár, nagy különbség, h. az igénybevétel miatt nem tud elég időt szánni rád, vagy más ok miatt.
De nálad az önzőséget érzem! Nem kérheted rajta számon, miért nincs többet veled, ha te meg benne lennél vmi megcsalásba. Mióta vagytok együtt? mert azt mondod, hónapok óta nem voltál társkeresőn. Szóval mióta együtt vagytok, időnként koslatsz más pasik után?
Az szerintem érthető, ha szakítás után ott vigasztalódsz, mondjuk az se jó, de én is csináltam és megértem (mondjuk így összejönni valakivel kib.aszás az új párral, de beszélgetni oké).
De ez amit mondasz... Én éveket használtam ilyen appokat, nagyon megszoktam, hogy szinte folyton fent vagyok (sokszor inkább csak ismerkedtem minthogy komolyan társat kerestem volna). Amikor összejöttem a barátommal, egy ideig hiányzott, mert megszoktam, napi rutinban benne volt fiúkkal chatelni. De amióta vele összejöttem, nem társkeresőztem. Mert ő mindent megad nekem és nagyon szeretem. Úgyhogy ha én nem tértem vissza ilyen appokra, akkor semmilyen okot nem fogadok el arra, hogy valaki kapcsolatban használja. Nagyon gáz. Inkább szakíts vele, ha ennyire nem jó vele.
A leírásod alapján nem feltétlenül ő a hibás, lehet egyszerűen csak nem passzoltok egymáshoz. Intő jel, ha annyira nem érzed magad megbecsülve, hogy idegen férfiak bókjai kellenek az önbecsülésedhez (ez valószínűleg akkor egyébként sincs rendben). Az ilyen szituációkban érdemes elképzelni, hogy te fordított esetben, ha a párod tenné, hogy éreznéd magad, mit gondolnál erről. Valljuk be, nem egy érett lépés, és bizonytalanságra ad okot a másikban.
Nekem volt egy nagyon kedves barátom, akivel hűde szuperül indult a kapcsolat, de aztán ellaposodott, nem volt olyan törődő, mint az elején. Mondtam neki (többször felmerült ez), hogy nekem hiányzik az, amilyen akkor volt. Ő meg erre azt mondta, hogy ha a mostani énje nem olyan, nem tud erőszakkal azzá változni, amilyen akkor volt, és ha a régi énje hiányzik, akkor valószínűleg nem szeretem. Igaza volt, elváltak útjaink.
Szóval, a dolgok nem mindig annyira egyértelműek. Nem az ő érzéseit kellene vizsgálnod (szeret-e téged), hanem a sajátjaidat: elegendő neked ez a kapcsolat? Szereted még őt?
"Aztán kérdezem, hogy akkor mi mikor leszünk együtt hétvégén? Rögtön visszaszivta h basszus tényleg, és lemondta a haverjat. De kérdezem h ez neki így nem jut eszébe?"
Aha. Szóval tartja a hátát a barátainak (lemondja, ami meg volt beszélve), leb*szod, majd magadat sajnáltatva felmész társkeresőre. Hát ez fantasztikus... (TÁRSkereső, benne is van a nevében, ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!