Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltűnt a barátnőm? Mi történhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a barátnőm? Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hosszú lesz.

Mindketten 30 év körüliek vagyunk. Én vagyok a férfi.

A (volt) barátnőmmel nagyon nehezen jöttem össze, sok hónap után, én ezt az időszakot végigtepertem nála. Nagyon bizonytalan, döntésképtelen személy, sajnos. Ezt olyan szinten kell érteni, hogy például egy chipset is 20 percig válogat, hogy sós vagy sajtos legyen. Ezt az állandó időrabló tétovázást én néha már nehezen és türelmetlenül viseltem, volt, hogy kicsit nyomatékosabban szóltam neki, hogy ugyan válasszon már.

Néhány hónapos járás után (amiben teljesen odavolt értem), a múlt hét elején elkezdett csepegtetni információkat, hogy nem tudja, hogy mi van vele, össze van zavarodva, bizonytalan stb.

Én ezt követően leültettem, hogy mondja el, hogy mitől bizonytalan, de nem szólalt meg, csak bámult egy pontba meredve. Én ekkor eljöttem tőle.

Másnap délelőtt még leírta, hogy szeret, aztán eltűnt. Ennek egy hete. Egyik barátom még aznap szólt nekem, hogy Tinderen látja őt...... De nem kommunikál(t) velem azóta. Az üzeneteimet elolvassa és annyi. Próbáltam vele személyesen is beszélni, de nem engedett be.

Rengeteg üzenetet írtam neki, amikben kértem, hogy ossza meg, hogy mi a gondja, segítek bármi legyen is az, vagy hogy legalább azt írja le, hogy miért szakított, ha szakított, de azonkívül, hogy elolvasta az üzeneteket, nincs reakció.

Szerintetek mi történt vele? Mi gondja lehet?

2022. szept. 1. 08:40
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Így már értem, hogy mit akartál írni.
2022. szept. 1. 12:35
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

19# sajnálom.

Nem értem az ilyen embereket. Milyen lelke van? Ja bocsánat, nincs is lelke.

Hogy tehet valaki ilyet? Nem pár hetes ismerkedési fázisban vagytok (bár a ghosting-olást akkor sem tudnám elfogadni). Pár hónap után azért mást érdemeltél volna.

Bocsi, csak annyira felcseszett ez az ügy. Remélem visszakapja majd az életben.

Játsza az agyát, hogy jaj szerencsétlen, annyira döntésképtelen. Aztán kiderül, hogy mégsem.

2022. szept. 1. 12:52
 23/37 A kérdező kommentje:

Kezdek arra gondolni már, hogy ő aszerint cselekszik, amilyen éppen az adott pillanatban a lelkiállapota. Tehát aha éppen szeretett, akkor nagyon szeretett, de ha úgy gondolta, hogy nem szeret, akkor utált teljes szívéből.

És most az utál engem kattanása van.

Ilyen lehetséges?

2022. szept. 1. 13:14
 24/37 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tudom, de hogy kattant a csaj és gerinctelen, az biztos.

Engedd el most már, hagyd.

Csak ha rájön hogy nem talál mást, lehet vissza akarja sírni magát. És ha te visszafogadod, akkor kezdődik minden elölről, és kikészülsz idegileg.

2022. szept. 1. 13:39
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem introvertált, hanem aszociális. Az pont magyaráz mindent, amit nem értesz.
2022. szept. 1. 13:40
 26/37 A kérdező kommentje:

"Nem introvertált, hanem aszociális"

Aszociálisnak nem mondanám. Mert van munkája, van pár barátja, velük ide-oda beült.

2022. szept. 1. 14:02
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Sok problémás ember van. Békén kell őket hagyni.
2022. szept. 1. 15:11
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Itt azt kell megértened Kérdező, hogy az exed rettentő módon kerülheti a konfliktust is, ill. döntésképtelen, ergo rád tolta a teljes felelősséget, ő neki meg az volt a kényelmes, hogy angolosan távozott. Ez az ő jellemhibája, ha belegondolsz, jobban jártál, mert ilyen embertől nem biztos, hogy szeretnél valaha is megint bármit.
2022. szept. 1. 15:36
 29/37 A kérdező kommentje:
Én megérteném, ha az eltűnése napján nem írta volna le magától, hogy nagyon szeret. Ha az ellenkezőjét írta volna le, akkor érteném. De így.....
2022. szept. 1. 15:47
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól még szerethet :D nem értem eskü, mit nem értesz ezen. Attól, hogy ő neki így nem jó és egy gyáva módszerrel adta tudatodra, szeretni attól még lehet a másikat. #28
2022. szept. 1. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!