Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltűnt a barátnőm? Mi történhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt a barátnőm? Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hosszú lesz.

Mindketten 30 év körüliek vagyunk. Én vagyok a férfi.

A (volt) barátnőmmel nagyon nehezen jöttem össze, sok hónap után, én ezt az időszakot végigtepertem nála. Nagyon bizonytalan, döntésképtelen személy, sajnos. Ezt olyan szinten kell érteni, hogy például egy chipset is 20 percig válogat, hogy sós vagy sajtos legyen. Ezt az állandó időrabló tétovázást én néha már nehezen és türelmetlenül viseltem, volt, hogy kicsit nyomatékosabban szóltam neki, hogy ugyan válasszon már.

Néhány hónapos járás után (amiben teljesen odavolt értem), a múlt hét elején elkezdett csepegtetni információkat, hogy nem tudja, hogy mi van vele, össze van zavarodva, bizonytalan stb.

Én ezt követően leültettem, hogy mondja el, hogy mitől bizonytalan, de nem szólalt meg, csak bámult egy pontba meredve. Én ekkor eljöttem tőle.

Másnap délelőtt még leírta, hogy szeret, aztán eltűnt. Ennek egy hete. Egyik barátom még aznap szólt nekem, hogy Tinderen látja őt...... De nem kommunikál(t) velem azóta. Az üzeneteimet elolvassa és annyi. Próbáltam vele személyesen is beszélni, de nem engedett be.

Rengeteg üzenetet írtam neki, amikben kértem, hogy ossza meg, hogy mi a gondja, segítek bármi legyen is az, vagy hogy legalább azt írja le, hogy miért szakított, ha szakított, de azonkívül, hogy elolvasta az üzeneteket, nincs reakció.

Szerintetek mi történt vele? Mi gondja lehet?

2022. szept. 1. 08:40
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani akart csak gyáva volt megmondani. Áldozat szerepben szerette volna elhagyni a kapcsolatot.
2022. szept. 1. 08:54
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Ez szakítás volt, csak nem merte kimondani. Hagyd békén.
2022. szept. 1. 08:59
 3/37 A kérdező kommentje:
Ennyi idő után én is rájöttem, hogy szakított. Csak az egész folyamat annyira de annyira logikátlan és értelmetlen.
2022. szept. 1. 09:07
 4/37 anonim ***** válasza:
72%
Tilos beteg nőkkel foglalkozni. Az ilyet bottal sem piszkálnám meg. Hadd főjjöm meg a saját levében. Egy percig sem szeretett, mert képtelen rá, csak a maga lelki bajával volt elfoglalva. Mit akarsz egy ilyentől, csak tönkreteszed magad vele. Egyiknek sem ér annyit a p.cshája, mert gondolom mást nem kaptál tőle.
2022. szept. 1. 09:23
 5/37 A kérdező kommentje:

Hát teljesen kikészített idegileg ezzel a némaságával. Enni sem bírtam/bírok. Egy hete azon kattogok, hogy miért tűnt el így, és miért volt az első cselekvése, hogy felmegy a Tinderre.

Egyszerűen nem értem az egészet.

2022. szept. 1. 09:32
 6/37 anonim ***** válasza:
92%
Maga sem tudja valószínüleg, hogy mit csinál... Nem akar egyedül lenni, ezért akar mindenáron társat szerezni
2022. szept. 1. 09:45
 7/37 anonim ***** válasza:
96%

Ez a legrosszabb, tudom. Legalább mondaná meg mi a helyzet. De nem fogja.

Tudom, hogy nagyon rossz érzés, de próbáld meg elengedni.

Én sem értem milyen gerinctelen emberek azok akik így szakítanak.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2022. szept. 1. 09:47
 8/37 A kérdező kommentje:

Ja, igen. És azért érthetetlen számomra a leginkább, mert ő magát egy nagyon nagyon érzékeny lánynak állította be.

Viszont ha valaki tényleg ilyen érzékeny lenne, az hogy tud ilyeneket megtenni?

Nem értem...

2022. szept. 1. 09:50
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

#8 Az érzékenység alatt azt értik, hogy "erős az érzelmi világuk", mindent intenzívebben élnek meg, mint te. Ahogy privátban írtam, erre büszkék is. Ez csak és kizárólag magukról szól, nem az együttérző képességüket jelenti. Persze amikor ezzel "dicsekszenek", ha nem is tudatosan, de csúsztatnak, mert ebből az ócska szövegből azt hiszed, hogy az együttérző képességéről beszél, holott csak a fejében uralkodó káoszt tekinti dicséretesnek.

Nagyon beteg...

2022. szept. 1. 10:02
 10/37 A kérdező kommentje:

"de csúsztatnak, mert ebből az ócska szövegből azt hiszed, hogy az együttérző képességéről beszél"

Pontosan. Én is erre gondoltam, hogy empátiáról beszél, meg mások felé mutatott érzékenységről, emberségről...

2022. szept. 1. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!