Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vita esetèn okè fenyegetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vita esetèn okè fenyegetni mindig?

Figyelt kérdés

Ha vitàzunk valamin mindig felhùzza magàt, ès olyankor mindig azt mondja, hogy akkor inkàbb ne legyünk, nem fogja hallgatni a hülyesègeimet, inkább egyedül lesz, hagyjam abba és ne is bezsélgessünk. Eltelik 1-2 nap, aztán jön, mintha mi sem történt volna.

Oké ezzel fenyegetni a másikat?

2022. aug. 30. 11:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Undormányos dolog inkább.
2022. aug. 30. 13:03
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Feltétel nélkül egyedül a gyerekedet szeresd. A feltétel nélküli szeretet egy hülyeség, mindent megengedsz benne a másiknak, hagyod, hogy azt tegyen veled, amit akar. Szánt szándékkal kiszolgaltatod magad, érzelmileg függő viszonyba kerülsz, ami nem egészséges.

Mindketten jól működtek, csak máshogyan és mással lenne jó ez a kapcsolat. Engedd el.

2022. aug. 30. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire ragaszkodsz hozzá, azt még talán meg tudod próbálni, hogy amikor egyáltalán nem veszekedtek, jól megvagytok és jó kedve van, akkor felhozod a témát.

Megkéred hogy hallgasson meg, te pedig elmondod mi bánt.

Normális kapcsolatban lehet kommunikálni egymással.

Ha ez se működik, engedd el.

2022. aug. 30. 13:19
 14/26 A kérdező kommentje:

Ő minden kapcsolatában így viselkedett előttem elmondása szerint.

Ő egy olyannal működne jól, aki nem szól neki semmiért…

Megpróbáltam már azt a verziót is igen hogy utána hoztam fel, akkor mondja el azt hogy: jaj tudod,hogy nem úgy gondoltam azokat a szavakat, meg csak szivatlak ilyenkor, hogy nem szólok hozzád, nekem is szar ám.

És kérdem hogy ez akkor mire jó? A válsza: mert kiaksztassz a hülyeségeiddel…

2022. aug. 30. 13:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ez egy ismert jellemhibája, minden korábbi kapcsolata ráment erre, de veled sem akar megváltozni, mert leszarja, hogy rámegy-e a kapcsolatotok. Te meg mint egy kapcarongy loholsz utána és mutatod, hogy veled bármit megtehet, mert még úgy is szerelem vagy belé, hogy közben tudod, hogy egy emberi hulladék aki alkalmatlan párkapcsolatra. Nem igazán értem milyen tanácsot vársz? Ha beleszakadsz se változtatod meg.

Ha a lányod, anyukád, legjobb barátnőd lenne ilyen kapcsolatban, mit tanácsolnál neki?

2022. aug. 30. 13:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy még vele?

Ja...ez a komment vótmá.

2022. aug. 30. 13:33
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtal egy passziv agressziv kisfiut/kislanyt. Amikor az ember 16 eves lesz, akkor szokott a lazadas korszakaba lepni, aminek a kovetkezmenye, hogy levalik a szulokrol es sajt labra probal allni. Ha ezt a folyamatot valami gatolja, szulok tul szorosan tartjak, magukhoz edesgetik stb, akkor a kapcsolataiban fogja megelni ezt a lazadast. Az elmondasa szerint korabbi kapcsolataiban is ez volt a gond, tehat latszik, hogy nem kepes megugrani ezt a szintet. Vannak, akik 40-50 evesen is meg itt tartanak. A haritasa (mindig ilyen voltam) azt sugallja, hogy betegsegtudata sincs meg, igy nem varhato, hogy meg fog "gyogyulni" magatol. Nem tudsz mit csinalni. Vagy beered egy gyerekkel, mint partner, vagy keresel egy erett gondolkodasu embert magad melle. Kinevelni meg se probald. Egyreszt nem vagy az anyja, masreszt, pont az ellenkezo hatast valtod ki, jobban fog lazadni. Felnott emberkent fel kene fognia, hogy mennyire torz az eletfelfogasa es valtozast kene eszkozolni a hozzaallasan. Ha egyedul nem megy, akkor szakember segitsegevel. Amerikaban az emberek 50%-a pszichologushoz jar. Nem veletlenul. Magyarorszagon ennel nagyobb aranyban kene, sokkal tobb embernek lenne szuksege segitsegre. O is egy a sok kozul, akinek szuksege lenne ra. De amig harit, abbol ugyse lesz valtozas.
2022. aug. 30. 14:20
 18/26 A kérdező kommentje:

Biztosan hibás vagyok én is dolgokban, de életemben először vagyok ilyen kapcsolatban, ahol mindenért én vagyok a hibás mindig.

Büszkén mesélte a kapcsolatunk elején hogy szerencsétlen előző barátnőjével(amikor azt bántotta valami és szólt érte és mégha igaza is volt) mindig úgy keverte a lapokat, hogy még a bnő érezze hibásnak magát… Akkor hűledezve hallgattam, azóta elfelt pár év mindig ez cseng a fülemben amkkor ilyen igazságtalanságot érzek.

2022. aug. 30. 15:10
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az amiatt ennyire ragaszkodom hozzá, pedig tudom, hogy nem oké
2022. aug. 30. 15:10
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy jelentős dologban vagy hibás - abban, hogy tűröd! Sose lesz normális életed, amíg azt ilyen vadbarmokra pazarolod. Soha! A szerelem elmúlik, a trauma nem, ha nem lépsz ki ebből időben.
2022. aug. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!