Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megnevelni a barátnőmet, hogy ne csináljon hülyeségeket?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk, már tudtam, hogy vega. Őt nem zavarja, hogy én húst eszek, de szerintem az ő étkezése szánalmas. Hogy tudnám rávenni, hogy normálisan étkezzen?
2022. aug. 29. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
#9: Költői túlzás, de látom itt mindenki ilyen kis hópihe, hogy ennyitől triggerelődik. Ettől még tartom magamat a véleményemhez, hogy kell a fehérje (legalább kg-onként 2g).
2022. aug. 29. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert reagálok valamire, nem jelenti hogy azért mert triggel:)

Kell a fehérje ezt senki nem vitatja, de rengeteg növényi fehérje forrás van.

2022. aug. 29. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Minek jöttèl össze vele?

Nekem nem kène vega pasi, ezèrt nem is ismerkedem velük.

2022. aug. 29. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
Vidd el egy dietetikushoz, az jobban ért ahhoz, hogy ki-mit-hogyan egyen.
2022. aug. 29. 20:28
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Szakíts vele, ha nem bírod ezt elviselni. Én sem lennék hosszú távon együtt vegával, fárasztóak. 31/N
2022. aug. 29. 20:38
 16/18 A kérdező kommentje:

"Semmi közöd ahhoz, hogy ő hogy táplálkozik. Ő se szól bele a tiédbe. Az a szánalmas, ahogy beszélsz róla, nem pedig a barátnőd étkezése."

Akkor ahhoz sem lenne közöm, ha cigizne? Vagy ha alkoholista lenne? Vagy ha drogozna?

2022. aug. 29. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Nincs közöd hozzá, ahhoz se lenne, ha cigizne, vagy drogozna.

Egy dologban tudsz te dönteni - hogy szakítasz vagy elviseled. Ha nem tetszik, hogy eszik, ott az ajtó. El vagy te tévedve kisfiam, hogy mihez van jogod.

2022. aug. 29. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Amíg te is azt ehetsz, amit akarsz, nem értem, mi a problémád.
2022. aug. 29. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!