Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl vagy ez tényleg nem oké?

Figyelt kérdés

(Több éve járunk, huszonévesek vagyunk.)

Tehát, próbálom tömören, mindkettőnknek van snapchatje, de ő (F) egy pár éve nem nagyon használta. 3 hete volt 1 hetes külföldi erasmus eseményen, ahova más országokból is érkeztek emberek. Utána mesélt ki-kicsoda, mutatta ki honnan jött, neveket stb. Amióta hazajött észrevettem, hogy snapchatel, láttam, hogy egy csajszi, de nem volt ismerős a neve, nem említette ezt a nevet a kirándulasról, de utána annyit mondott, hogy ez a lány is ott volt, de nem akart többet mondani. Azóta is látom, hogy snapel...velem nem, mással nincs kivel, szóval kizárásos alapon a lánnyal. Akiről nem tudok semmit...mondtam, hogy zavar, hogy nem tudom ki ez és legalább mutasson képet vagy hogy milyen nemzetiségű vagy akármi és mondta, hogy 'nem' meg 'majd'... És hogy én mindent tudni akarok a magánéletéről. Mondtam, hogy szerintem nem normális, ha kapcsolatban lévő pasiként olyan lányokkal snapel, akiről a párja nem tud semmit, mert ki tudja mit küldözgetnek. Mondtam, hogy szerintem az ő fiú barátai sem csinálják ezt a párjuk mellett...mondta, hogy pedig ez normális és majd szól, ha meztelen képek jönnének... Meg, hogy úgysem találkoznak. Direkt rákérdeztem, hogy legalább a korát mondja meg meg a nemzetiségét, de mondta, hogy 'majd'... Rosszul esik az egész szitu...hogy nem tudok semmit erről és látszólag jól elsnapelnek, nekem meg nem küld semmit. Mondta már többször, hogy akkor majd megmutatja, de erre valamiért sosem kerül sor, mindig én hozom fel, hogy engem zavar ez...

Ti mit gondoltok?

2022. aug. 29. 01:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lapát. Ez a srác szarik rád, már bocs. Menjen akkor a búsba. (Amúgy lehet, menne is, csak várja, hogy Te mondd ezt ki.)
2022. aug. 29. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt mar mindegy, hogy te mit szeretnel. Ennek a kapcsolatnak vege. Nulla tisztelet maradt benne irantad, nem is foglalkozik vele, hogy neked ez hogyan esik. Nem kene olyannal elned, aki nincs tekintettel rad.
2022. aug. 29. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Totál hülyének nézz... Majd...
2022. aug. 29. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom meg, mit gondolok. Majd később válaszolok...
2022. aug. 29. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ennél a pontnál lépnék ki!
2022. aug. 29. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész undorító, ezt te is tudod...
2022. aug. 29. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Megoldódott a dolog?
2022. okt. 10. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!