Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cseh párommal nem tudunk összeköltözni, mit tegyünk?
Egyszerű.
Szereted? HA, igen, költözzetek össze a határ közelében. Onnan át tud járni melózni külföldre.
Szerintem félreértettél.
EGYÜTT, lakjatok a magyar oldalon, és innen járjon ki melózni! Üzemanyag? Vonat, busz, motor,...?
Azt tudom ajánlani, hogy ha eszetek van, és tudtok idegen nyelvet, akkor eszetekbe ne jusson Magyarországon letelepedni! Maradjon meg kedvenc uticélnak nyáron!
A cseheknel se jobb a helyzet, mint nálunk.
Te beszélsz valamilyen nyelvet? Ő mit tanul? Milyen tanár?
A helyetekben Németországban vagy Ausztriában élnék legalább pár évet. Legalább együtt lesztek, és tudtok félretenni. Ha még mindig Magyarországon akartok élni, lenne kezdőtőke. Addig a barátnőd is jobban megismeri a magyar viszonyokat. Például, hogy bölcsi nincs, az ovik a szockorszakot idézik, és alig van gyerekorvos, annak is a fele sarlatán. De legalább naponta a fejéhez vágják, hogy csak a csok miatt pottyantott, mert aki szereti a gyerekét, az a xarát is énekelve eszi. Ma Magyarországon kevés olyan lenézett és megvetett dolog van, mint az anyaság. Gyakorlatilag bárhol máshol jobban jár egy fiatal pár a letelepedéssel.
Az kevés a jó élethez, hogy szép a Balaton. Nézze meg, ott mennyibe kerül egy lakás! Aztán nézze meg, hogy ahol ki tudja fizetni, ott lenne-e kedve élni, meg mennyire szép.
7-es
Ő általános iskolai tanár Csehországban.
Igen nálluk se jobb a helyzet! Ő is mondja, Kis városban lakik, ahol ő él egy albérlet 170 000 forintnál kezdődik. Tanári fizetésből nem igazán tudja finanszírozni.
Mindketten Angol idegen nyelvet beszélünk, társalgási szinten.
Én meséltem neki, hogy itthon nehéz a helyzet, viszont ő szerelmes Magyarországba is, el nem tudjátok képzelni mennyire. Szóval erről lebeszélni nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!