Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen szerelmi bánat ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szerelmi bánat ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok, de persze nem jön össze. Mostmár túl késő akármit is tegyek, mert gimnáziumba ment.Már 10 hónapja szeretem, de úgy érzem nem tettem sokat h összejöjjünk.Amúgy meg asszem, hogy kor miatt se.Ami rossz, hogy nem eszek, hányok, lázam van, nem alszom, stb.

Ha tudtok segíteni írjátok meg lécci.Köszönöm!

13/F

2010. szept. 24. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semmit.
2010. szept. 24. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább csak elkaptál valami betegséget.Szerelmi bánattól nincsen láz.
2010. szept. 24. 18:35
 3/12 Nowan ***** válasza:

Pattanj gyorsan menj le a sarki virágoshoz és vegyél anyukádnak / nagymamádnak egy csokor virágot. Csak úgy.

Mert eddig nagyon magaddal törődtél.

Adni pedig mindig jó.

2010. szept. 24. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Próbálj vmi sportot, én nekem pl a gyúrás jött be nagyjából

(Am meg felvehetnéd msnre a csajt..)

2010. szept. 24. 18:37
 5/12 Tolltartó válasza:
Vagy keress valami más lányt. Nem egyszerű tudom:]
2010. szept. 24. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
jég dupla whisky-vel...
2010. szept. 24. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. szept. 24. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Hello! Figyelj nekem úgy van, hogy én ballagtam a suliból és több, mint 10 hónapon át tetszett egy srác. Kb pont egy éve szerettem belé, de nem lett belőle semmi. Gyakran néztük egymást, de ő egy évvel fiatalabb tőlem. Vicces lenne, ha pont te lennél az...

Hova valósi vagy?

2010. szept. 24. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy és szerelmi bánatod van. Lázat csak pirogén anyag vált ki, a szerelem pedig egyáltalán nem az, szóval menj orvoshoz! A szerelmi bánatot pedig majd kihevered :)
2010. szept. 24. 18:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez jó minden nyavajára: [link]
2010. szept. 24. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!