Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged mi tart meg belül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged mi tart meg belül, amikor minden összeomlik körülötted?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nagy szerelmi csalódás...

Nekem volt már sokszor részem nagyon nagyon rossz élényekben, olynaokban is,amik egészen a gyerekkoromban gyökereznek, mélyen, és a mai napig kihatnak rám.

Sajnos én nagyon érzelmes típus vagyok, és nagyon nagyon érzékenyen túlreagálom a dolgokat. Ebből adódik, h sokkal nehezebben viselem az apró csalódásokat/kudarcokat, a negatív élményeket.

Esetleg Te is ilyesmi típus vagy?

Ha nagyon nagy baj van, akkor elősorban anyuval szoktam megbeszélni az ilyet, vagy inkább legjobb bnőmmel/barátommal.

Néha jobban is leszek tőle, de a legtöbbször addig nem javul semmit a helyzet, amíg én el nem határozom, h márpedig igenis kimászok ebből a gödörből, és felmegyek a követkető emelkedőre, ha törik, ha szakad.

Új nap, új kezdet, és pozitív hozzáállás.

Persze ilyenkor biztos nagyon nehéz Neked...mondani meg tudom könnyű...viszont eg kell próbálnos, légy erős.

Amúgy, ha úgy gondolod, h valakinek mégis elmondod itt, nekem elmesélheted, hátha segíthetek valamiben.

2010. szept. 24. 16:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor arra gondolok, hogy eddig milyen akadályokon jutottam keresztül. Az eddigi életem, az emlékeim, a régi akadályok, ez vagyok én, egy erős jellem, ezért keresztül fogok jutni mindenen, amit elém gördít az élet.

Először gondolkozz el azon, ki is vagy te, miket éltél meg eddig, ezután már sokkal könnyebben letudod majd küzdeni, a lehetetlennek tűnő problémákat is, mert nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani.

2010. szept. 24. 16:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Végülis nem szerelmi csalódás, 2x próbáltak megerőszakolni, azt hiszem ennek tudható be, hogy 18 évesen még egy normális kapcsolatot sem tudtam összehozni, a többi már csak hab a tortán, semmi sem jön össze, úgy érzem mindenki jobb nálam. Nagyon elvesztettem a hitem, az önbizalmam meg minden, de nem akarom magam sajnáltatni, azzal nem oldok meg semmit. Csak ötleteket akartam, am az egyetlen ember akivel beszélni tudnék az több 100 km-re kellett költözzön.
2010. szept. 24. 17:17
 14/22 anonim ***** válasza:

én szívessen segitenék neked :)

18/F

2010. szept. 24. 17:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Az erőszakolást leszámítva, nekem is van ilyen gondom néha.

Valahogy legyőzőm. Menj el barátokkal, valami társasággal ide oda, az segít feledtetni az emlékeket.

18L

2010. szept. 24. 17:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak most a helyzet miatt, de nem igazán látok megoldást..
2010. szept. 24. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
a büszkeség, és a hit, hogy mindent túl tudok élni.
2010. szept. 24. 19:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem lennék a helyedben. :S

De próbálj megbízni az emberekben. Ne félj se tőlük, sem pedig az érzéseidtől. Hidd el, ennél már csak jobb lehet. kitartás.!

Amugy az életem egy rakásszar. :/ de bennem a barátom tartja a lelket. imádom. :) ha ő nem lenne... :S

2010. szept. 24. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Én mindig arra gondolok h nem síránkozhatok...rengeteg de rengeteg ember van akinek nálam is sokkal rosszabb. Mindig eszembejut h örülnöm kell hogy van tető a fejem felett..van szerető családom és barátaim és egészséges vagyok. Ha például azthiszem összeomlik minden egy szerelm icsalódás miatt arra gondolok h mennyivel rosszabb annak akinek például nincs lába..vagy akiknek mindenüket elvitte az árvíz. Nincs jogom panaszkodni és "elásni magam" mert örülnöm kell h "csak" ennyi bajom van. Nem a rossz dolgokat kell nézni ami épp történik hanem ami még ottvan és amit természetesnek veszünk pedig másnak még annyi sincs. Örülnünk kell még annak is h tudunk lélegezni és élünk. Fel a fejjel..mindig van egy kis reménysugár:)
2010. szept. 24. 23:55
 20/22 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz senkivel beszélni, vagy legalábbis úgy érzed, lehet, hogy ötlet lenne keresni egy pszichológust. persze abból is nehéz jót találni, akiben meg tudsz bízni, de szerintem próbáld meg! a megerőszakolós élményeidet is segítene feldolgozni, és az önértékelési poblémidon is segítene, meg amúgy is jót tenne neked szerintem, ha egyszer tényleg mindent ki tudnál beszélni magaból.
2010. szept. 25. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!