Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres magától? Tényleg ennyire elfoglalt vagy már nem érdeklem annyira?
Figyelt kérdés
Napközben mindíg én írok rá facebookon, én keresem először. Ha én nem köszönök rá, lehet nem is köszönne. Ez évekkel ezelőtt nem így volt, de azt mondja mindíg amikor rákérdezek, hogy semmi nem változott. Viszont nem hív telefonon egyáltalán már, nem írja, hogy szeret, hogy hiányzom vagy fontos vagyok neki. Ezeket régebben naponta többszöris írta, de mikor rákérdeztem, erre azt felelte, hogy nem egy emoji vagy szeretlek szó a lényeg. Én ezt tudom, de azt nem értem, miért nem írja már ezeket magától nekem? Van, hogy alig ír, pedig korábban munka közben is mindig írt, így szeret meg imád...ma már örülök, ha válaszol vagy rám köszön. Várom mindíg de már nem erőltetem, csak rosszul esik. Ez köztünk 6 éves szeretői viszony, úgy hogy már mindkettőnknek van párja, de ez nem befolyásol.2022. aug. 23. 23:23
11/11 anonim válasza:
Hogy tarthat 6 évig egy szeretői viszony? Meg azt írod párotok van, tehát nem is házastársatok... Ennyi idő alatt azért már biztos rájöttetek, hogy a kapcsolatotok nem működik. Rég egy pár lehetnétek ti ketten, vagy mással, vagy szingliként. Nagyon gáz ennyi ideig félre baszni... Mert azt értem, hogy kell egy kis löket a szakításhoz és valakinek ehhez egy megcsalás kell. De az első megcsalás után hogy nem jöttél rá, hogy a pároddal ez már nem működik? Nem, te még 6 évig gyáva vagy, biztos nincs pénzed azért maradsz benne a szarban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!