Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres magától? Tényleg ennyire elfoglalt vagy már nem érdeklem annyira?
Figyelt kérdés
Napközben mindíg én írok rá facebookon, én keresem először. Ha én nem köszönök rá, lehet nem is köszönne. Ez évekkel ezelőtt nem így volt, de azt mondja mindíg amikor rákérdezek, hogy semmi nem változott. Viszont nem hív telefonon egyáltalán már, nem írja, hogy szeret, hogy hiányzom vagy fontos vagyok neki. Ezeket régebben naponta többszöris írta, de mikor rákérdeztem, erre azt felelte, hogy nem egy emoji vagy szeretlek szó a lényeg. Én ezt tudom, de azt nem értem, miért nem írja már ezeket magától nekem? Van, hogy alig ír, pedig korábban munka közben is mindig írt, így szeret meg imád...ma már örülök, ha válaszol vagy rám köszön. Várom mindíg de már nem erőltetem, csak rosszul esik. Ez köztünk 6 éves szeretői viszony, úgy hogy már mindkettőnknek van párja, de ez nem befolyásol.2022. aug. 23. 23:23
3/11 anonim válasza:
6 év után már nem vagy olyan érdekes, mint régen.
4/11 A kérdező kommentje:
Meg se szokta kérdezni milyen napom volt? Sosem kérdez semmit, maximum köszön, de van, hogy azt is csak akkor, ha én köszönök rá elsőnek. Sosem kérdez tőlem semmit, egyszer erre azt felelte, ha akarok valamit úgyis írok neki, de ez régebben nem így volt. MIndig kérdezte milyen napom volt? Mikor láthat legközelebb? Ezek csak akkor vetődnek fel, ha én megkérdezem, de akkoris azt válaszolja, hogy nem tudja.
2022. aug. 23. 23:59
5/11 anonim válasza:
kanyarodj vissza az első válaszhoz
7/11 anonim válasza:
Ah kérdező te is tudod rá a választ... mert igencsak csökkent az érdeklődése irányodban. Hogy miért azt meg a távolból ki nem találjuk, mivel nem vagyunk gondolatolvasók. Ennyi volt a storyban. Megjegyzem, ha van párod akkor miért a szeretőd után ácsingózol??? Tényleg úgy mentél bele egy kapcsolatba hogy közben szeretőd volt?
9/11 anonim válasza:
6 év, úgy hogy mindenkinek van mellette párja... Hát az van, hogy 6 év alatt simán ráun az ember egy olyan kapcsolatra, ami nem tart sehova, és egy ilyen fű alatti homi kaland pont ilyen dolog. Az az érzelmi töltet, amit te vársz, és nálad esetleg meg is van, nála már nincs meg. Lehet, hogy jókat tosztok néhanapján, de ő már a másik párjába szerelmes. Ez van, ebben ennyi volt. Ja, és az sem javítja az esélyeidet, ha azzal piszkálod, hogy mit, hogyan, mikor, miért nem ír. Ezzel kiválóan el lehet kergetnie az embernek a mátkáját.
10/11 anonim válasza:
A szeretőd akaratgyenge azért,mert nem mondja meg, hogy hagyd békén.Nyilván a párja fontosabb.
Te pedig szépen várod mint a pincsikutya,hogy hátha kapsz egy simogatást.Neked már le kellett volna ezt zárni, és nem alázni magad azzal nap mint nap,hogy kérdezősködsz.
Egy ilyen ember tök idegesítő,ha velem tennék,már letiltottam volna.Igaz,hogy ha van párja valakinek,akkor miért is van évekig a szeretői viszony?
Ez a farok már nem lesz a tiéd,tudomásul kell venni.Vagy ábrándozni tovább,reménykedni - közben ő jókat döngöl otthon és eszébe sem jutsz, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!