Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogsira pénzt kért tőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogsira pénzt kért tőlem a barátom. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Azt mondta a főnöke kirugta mert a barátom szólt neki hogy nem fizette ki a munkáját. Már többször károsította meg amúgy a fönöke. Sokat dolgozik amúgy. Dolgos. És így nem tudja befejezni a jogsit mert nincs lóvé.

20 ezret kért mert annyi kéne még a jogsihoz. Még sose kért tőlem pénzt ez fura, de az igaz hogy csinálja a jogsit mert már egy ideje volt róla szó.

2022. aug. 23. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mióta a barátod?
2022. aug. 23. 15:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A jogsi kerül vagy 360 ezerbe.

Ha tényleg csak egy húszas kell hozzá, akkor ezen ne múljon én oda adnám (ha nekem lenne).

2022. aug. 23. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
hidd el nekem, számára ez baromi kellemetlen helyzet lehetett, és ezt igazolja, hogy kiírtál róla egy kérdést. a 2-es kollégával értek egyet, ezen a húszason ne múljon már a jogsi. feltételezem szereted, és lefogadom fordított helyzetben nem vacillálna hogy rád költsön ennyit.
2022. aug. 23. 15:16
 4/11 anonim válasza:
93%

Egy nagyon jó barátom (közel 20 év barátság) kért tőlem kölcsön biciklire, hogy tudjon futárkodni. Összehoztam egy másik barátommal akinek volt egy fölösleges biciklije, találkoztak, próbakarika, majd elváltak, hogy majd fizet.

2 hónapra rá rám írt, hogy nem jó a bicikli neki futárkodni. Oké hétvégén tali 3man és megbeszéljük. Hétvégére ellopták a biciklit. Nyilván azóta is majd fizetem.. Azóta volt nyaralni kanári szigeteken. Manapság egy csörgő zörgő rozsdás biciklivel nyomja amiről a lánc is leesik egy erősebb indulásnál. Ami természetesen sokkal jobb bicikli.

Neki áll feljebb, hogy ennyit ér a barátságunk.

Valahogy már nem bízok senkiben.

Köszönöm, hogy leírhattam.

2022. aug. 23. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az attol fugg milyen szoros a kapcs es miota vagytok egyutt. En 200at is lazan odaadtam a bnomnek h kihuzzam a szrbol, de mi evek ota egyutt vagyunk es kolcsonos a bizalom
2022. aug. 23. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4-es, amikor összehoztad a biciklis barátoddal, ott háttérbe kellett volna vonulnod, hogy egymással üzleteljenek, te csak megismertetted őket egymással. Akkor minden anyagi és egyéb vitájukat egymással rendeznék le később.
2022. aug. 23. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy nagy barátság, ha sajnálsz tőle húszezret, ha amúgy van neked!
2022. aug. 23. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem adnék. 23. van, kirúgták, nincs egy fillérje sem. Ezt a pénzt nem fogod viszontlátni
2022. aug. 23. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
8-as és ha nem látja viszont akkor mi van? nem adnál a barátodnak húszezer forintot? akkor miért vagy vele együtt? nem jóban, rosszban együtt? egyébként húszezer forint annyira semmi összeg, hogy az sem zavarna, ha nem tudná visszaadni, sőt vissza sem kérném
2022. aug. 23. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy honnan veszitek azt, hogy a párjáról van szó és nem csak egy szimpla batártól.

Páromnak adnék kérés nélkül, barátom oldja meg ahogy akarja. Lehet tolni az utolsó vizsgát pár hónapig.

2022. aug. 23. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!