Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kellett ezt csinálnia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett ezt csinálnia, csak meg akart alázni?

Figyelt kérdés
Szóval a párom most lett 30 21-én, de vasárnapra nagyon nehéz lett volna neki meglepetés bulit szervezni, plusz egész nap nem volt itthon. Ezért szerveztem tegnapra a bulit, vettem mindenféle kelléket hozzá, sütöttem tortát, főztem a kedvenceit, meghívtam 27 embert, ebből 24-en tudtak eljönni (barátok, kollégák akikkel jóban van, a bátyja, ilyesmik). Szerettem volna, ha jól érzi magát, és örömet akartam ezzel okozni. Oké lehet nem álmai bulija, mert nem cukrászdai torta, éttermi koszt, otthon csináltam, nem valami bulihelyen, nincsen semmi menő program. Viszont sajnos nem igazán sok a fizetésem, és ha az ő számlájáról veszek pénzt (ami amúgy közös, mert én is minden hónapban beleteszem a részem, csak ő kezeli) az kiderült volna. Szóval hazaért munka után, és ott várta a díszített lakás, vendégek, a buli, stb. És annyira csúnyán leszólt miatta, hogy ilyen szar bulira voltam csak képes, hogy az valami elképesztő. Pedig még ezzel is nagyon sok dolgom volt. Anyuhoz mentem át sütni, főzni, aztán mindent áthoztunk, egész nap díszítettünk, pakoltunk. Mindenkit meghívtam, külön figyelmeztettem mindenkit, hogy vasárnap amikor felhívják ne szólják el magukat. Csomó pénzt is elköltöttem a lehetőségeimhez képest. Mindent amit rendeltem a tescoból anyuhoz vitettem, ő is nagyon rendes volt, hogy segített. De ahogy leszúrt mindenki előtt, és elküldött otthonról hogy élvezhesse a “szar buliját legalább egy kicsit”, az rosszul esett. Hajnal 1 körül hazajöttem, nincs itt senki, alig fogyasztottak valamit, elvileg elmentek bulizni, vagyis a bátyjával beszéltem, és ő mondta, meg elnézést is kért a dologért. Ti is mérgesek lennétek ha a barátnőtök csak egy ilyen szar bulit csinálna nektek? Igazából tényleg csak egyszer 30 az ember, és meg kell ünnepelni, de nagyon fáj, hogy ennyire nem tetszett neki semmi, se a kaja, se a torta, kb csak chipset ettek, meg alkoholt ittak, ami bolti… 28N

2022. aug. 23. 01:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt írtad, hogy a barátnője vagy. Ez nagyon jó, a válással legalább nem kell vesződni.
2022. aug. 24. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!