Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túllenni a pasimon?
Nézd meg a Keserű Méz című 1992 es filmet és rájössz, hogy a ragaszkodás nem a legjobb dolog.
23F
Túlleszel hidd el. Nála sokkal jobbat fogsz találni, aki igazán szeret és megbecsül. Szinte mindenki atmegy a szakítás utáni szenvedésen, klisé, de tényleg az idő megoldja.
Saját tapasztalatból mondom, én is akartam mar fiú miatt belehalni mindenbe, de azután a kapcsolat után fejlődtem a legtöbbet. Most màr nagyon boldog vagyok az Igazival.
Jártam pszichológushoz is, hidd el, neked is jót tenne. Nem kell egyedül megküzdened, ha ennyire ki vagy. Nem ciki segítséget kérni, inkább bátorság. De ne tedd tönkre magad, előtted az élet.
Kitartás!
lehet borderline vagy.
azokra jellemző az önbántalmazás, öncsonkítás, szuicid gondolatok és teátrális nagyjelenetek, amikor elhagyják őket.
de ezt csak pszichiáter tudja megállapítani.
Az felmerült a terápián.
Nem tudom, hogyan leszek túl rajta.. őt éreztem az igazinak és érzem azt. Letiltott már mindenhonnét és teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogyan beszéljek vele egy utolsót. Hogy elmondjam, miért hibázozt.
Ha el is mondod, min változtat? Semmin.
Ha meg ő lett volna az igazi, nem megy el.
Írj inkább egy naplót, add ki ott az érzéseidet.
De jo neked h legalabb képbe tett hogy van mas. Igy en siman feldolgoznam.
Mi is szakitunk de mi csak ugy hogy csak a gyanuja áll fent a dolognak hogy csalna bizonyitva nincs semmi. Folyamat hazudik. A nagy bizonytalansagra van szakitas. Ugy hogy mai napig azt mondja hogy ő hű!! De ott az a sok sok red flag meg minden..
Na ezt a nehez feldolgozni, hogy felvállalom azt, hogy megérzés alapon szakitok, bizonyitekok teljes hianyában! Es bevállalom azt is hogy lehet tévedek. Akkor is szakitok. Megérzésre!
Ez a kegyetlen.
Az simaliba lenne hogy megcsaltak nem szeretnek mást szeretnek atvertek es sirok csalodtam.
De ez..hogy mai napog azt mondják szeretlek hű vagyok soha nem csaltalak meg. De a szavaknak meg ellentmond mindenféle gyanus redflag. Hát ez..
tudom ilyenkor a kérdezők azt várják, hogy őket védjék nekik adjanak igazat.
Nagyon sajnálom, de itt benned is van hiba, és lehet, hogy valóban hisztis vagy kissé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!