Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne reagálnom?

Figyelt kérdés

Szakítottunk, ott maradt pár cuccom. Írtam neki, de ignorál. Írtam neki kapcsolatunkról is,elolvasta de nem válaszolt rá(1napja volt). Azt se akarja megírni,hogy otthon van e vagy nem. Mindig azt várja hogy én kérdezzem meg,vagy én kezdjem a beszélgetést..

Ha én írok,már azt érzem lementem cs*cskába. Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2022. aug. 21. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki, hanem menj el hozzá. Gondolom tudod, hogy mikor van otthon. Vagy esetleg valamelyik barátját/családtagját kérd meg, hogy beszéljenek vele vagy hozzák el a cuccaidat.
2022. aug. 21. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból… mi tehet szakítás után írni a kapcsolatról? Gondolom normálisan mentetek szét nem anyázva..
2022. aug. 21. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Jelenteném
2022. aug. 21. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elhozatnám a cuccaim valakivel vagy ha nem megvalósítható, megkérném, hogy küldje el valamilyen módon és a továbbiakban nem kommunikálnék vele.
2022. aug. 21. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Az volna a normális ha visszajuttatná vagy visszaküldené a cuccaid. De az én ex barátnőm sem tesz semmit azért, hogy a dolgaim vusszsjussanak.
2023. szept. 3. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!