Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha el sem tudod képzelni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el sem tudod képzelni hogy mast ölelj stb olyan szerelmes vagy, akkor hogy lehet az hogy a masik viszont ezt el tudja rolad képzelni? Magárol beszél?

Figyelt kérdés

Főleg az elején, a nagy szerelemben szerintem mindenkiben van egy ilyen erzés, amikor szerelmes hogy más nem is kéne, mert más az nem Ő.

Ha egy szebbel jobbal is vagy egy légtérben, mégis a párodon agyalsz mikor találkoztok már.

És az, akinek ebben a szerelmes időszakban megjelenik az hogy a párja esetleg mással van a háa mögött, azaz el tudja képzeoni azt hogy MÁST ölelni mással szexelni, akkor valojában ezt saját magárol is el tudja képzelni? Es valójában azért féltékeny, mert neki ez egy lehetséges opció hogy MÁSSAL LENNI? es saját magában nem bízik?

Azaz ilyenkor a másik félben már nincs az a köd? Mert már egy fantom is 3.van a képzeletében?

#féltékenység #szerelmesen
2022. aug. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Lehúzott a szintjére:(
2022. aug. 21. 19:31
 52/62 A kérdező kommentje:

Privre:Nem, nincs megoldas. Ő sem bízik. Ezért benne én sem.

Szakitas lesz ez miatt. En nem fogok ugy elni hogy aggodjak azon mit csinal a hatam mögött amilyen gyengejellem.

Meg eleve olyan alacsony szintű kapcsolat, hogy -holvoltalmitcsinaltal- SZINT, az nekem NEM kapcsolat. Hanem egy vicc.

Offos. Majd lesz más. Csak sok az olyan, aki még nála is lentebb van.(hutlen csajozos szexkapcsra játszosak, meg a sok egyéb barom)

2022. aug. 24. 07:01
 53/62 A kérdező kommentje:

Csak pl volt már olyan exem, aki az miatt tarskeresozott a hátam mögött, meg ilyenek mert feltekeny volt rám, hogy mert en biztos pasizom!! Akkor ő is csajozik.

Az, hogy mégegyszer ilyenbe futok bele, szívás. En mégegyszer nem fogok kikeszulni.

2022. aug. 24. 07:07
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor lépj! Tele a világ sok sok emberrel. Bele fogsz futni előbb-utóbb az igaziba akkivel könnyedébben megy minden és építitek egymást úgy ahogy kell. Bár azt tudd, hogy néha érdemes kivárni, mert az emberek változnak. Folyamatosan. Egymáshoz alaljulnak az párok. Feltéve ugye ha az igazi van melletted épp.
2022. aug. 24. 07:14
 55/62 A kérdező kommentje:

Aki az elején már féltékeny a nagy szerelemben (pl az exem is), az max annyit valtozik csak, hogy elkezd csalni.

Ex is amit fejébe vett hogy en pasiznék azt ki nem lehetett verni a fejebol.

2022. aug. 24. 09:53
 56/62 A kérdező kommentje:
És valiban en haladni szeretnék, azon akarok "ugrálni" egy kaocaolatban, hogy osszekoktozés kozos ingatlan, stb es nem olyan szinten hogy -holvoltalmitcsinaltal, es ezen menni körbe körbe, mig meg nem csaknak.
2022. aug. 24. 09:58
 57/62 anonim ***** válasza:
Amikor viharos egy szerelem, megy minden a maga útján, de felvillan a másikban, hogy vajon azért változott e meg mert lett valaki más is az eletében vagy a körülmények adják , hogy felözlik a megcsalás gondolata, hogy a masik épp ezt teszi 'lehet attól még nem lesz viszont csaló. Ugye ha csak megcsillan a kérdés bármelyikben is. Az csak azt takarja, hogy bizonytalan. Saját magában hiszi azt, hogy képes a másikfél megtenni, miközben lehet, hogy ugye helytelen ez a dolog. Ez mind mind a fiataloknál és olykor még az idősebbeknèl is előfordul. Arról leszoktatni a feleket, szavakkal, tettekkel, hogy ez nem így van. Egy gyerekből kiindulva...1000x kell elmondani dolgokat mire megragad az agyában.
2022. aug. 24. 10:25
 58/62 A kérdező kommentje:

De ez nem megcsillanás.

Folyamatosan bánt ezekkel a vádjaival. Nem is lát engem, azt látja csak amit odakepzel maga elé. Egy megcsalós r.bancot.

Ugyanaz mint az exnél. Fejébe vett egy képet és kesz.

Ez belole jön. Belso önbizalomhiany, vagy ő maga csalna eleve, ez mozgatja CSAK a kapcsolatban, semmi más nem. Csak a feltekenység a fő témája, csak akörül mozog.

Míg én is nagyobb lakasrol álmodozom koktsegtervezek, ingatlanokat nézek, addig ő: holvoltalmitcsinaltalmiertnemvettedfelatelefontmiertvagykisminkelve.

Es ezen vitazunk es nem egyutt nézi velem az ingatlanokat.

Teljesen mashol jár ő a kaocsolatban es mashol járok en.

Ez nem egy hajo.

2022. aug. 24. 10:42
 59/62 A kérdező kommentje:

Jab

Míg én nagyobb lakasrol álmodozom, addig ő a rémálmait szövögeti es azzal csesztet

2022. aug. 24. 10:45
 60/62 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, milyen régi ez a kapcsolat, de ha az lenne sem néznék lakásokat közösen. Egyébként ez a lakásnézegetés az, amitől tipikusan a legtöbb férfi menekülőre fogja :D Ha te veszed a saját pénzedből akkor azért, mert miért ő vállaljon érte felelősséget, hogy beleszól a döntésedbe. Ha meg közös lenne... hát az még nagyobb elköteleződési para. Lehet, azér izélget, hogy "magadtól" szakíts.
2022. aug. 24. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!