Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha el sem tudod képzelni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el sem tudod képzelni hogy mast ölelj stb olyan szerelmes vagy, akkor hogy lehet az hogy a masik viszont ezt el tudja rolad képzelni? Magárol beszél?

Figyelt kérdés

Főleg az elején, a nagy szerelemben szerintem mindenkiben van egy ilyen erzés, amikor szerelmes hogy más nem is kéne, mert más az nem Ő.

Ha egy szebbel jobbal is vagy egy légtérben, mégis a párodon agyalsz mikor találkoztok már.

És az, akinek ebben a szerelmes időszakban megjelenik az hogy a párja esetleg mással van a háa mögött, azaz el tudja képzeoni azt hogy MÁST ölelni mással szexelni, akkor valojában ezt saját magárol is el tudja képzelni? Es valójában azért féltékeny, mert neki ez egy lehetséges opció hogy MÁSSAL LENNI? es saját magában nem bízik?

Azaz ilyenkor a másik félben már nincs az a köd? Mert már egy fantom is 3.van a képzeletében?

#féltékenység #szerelmesen
2022. aug. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység nem egyelő a hűtlenséggel. Én is egy kicsit féltékeny típus vagyok és ettől még nem csalok és soha nem is csaltam.
2022. aug. 21. 16:37
 42/62 A kérdező kommentje:

De a féltékeny jellemek nem egy sziklaszilárd, hanem instabil jellemek, azaz gyenge láncszemek. Nekem az a félelmem.

Akik úgy megijednek a saját érzelmeiktol, azzal gyengébbnek hiszik magukat, kihasználhatónak, átverhetőnek, és elkezdenek majd kétségbeesve kapaszkodni vmibe(akár egy 3.ba vagy a masik elnyomásába), hogy magukat erősítsék, miközben a párjukat bántják azzal, hogy a szavait vagy szerelmét veszik egyúttal semmibe.

A féltékenysége a kapcsolatunk rákbetegsége lett :(

Elvette tőlem azt, hogy bízhassak benne. :(

Olyan leszek mint ő:(

Bizalmatlan. féltékeny. Mert ő bizalmatlan es ingoványos talaj. Tehat az sem biztos hogy komolyan venne olyat, akiben nem bízik. Olyat hogy lehet egyáltalán komolyan venni akirol lépten nyomon azt hiszed h csal?

Úgy érzem hamvában holt az egész és időm sem volt megélni végig még csak a ködöt sem, mert már most problémák vannak, már most leível.

Benne már nem pozitív érzelmek vannak, hanem az eltűnt és negatívak vannak. Ez nem jön már vissza soha. Lehet ugyan kapálózni, de nem hisz. Mert magában nem hisz. Én meg magától nem tudom megmenteni. Amit be sem lát.

Elengedési fázisba léptem. Elmúlt a szerelme. Féltékenysége van már csak. Ami nem lenne ha szeretne, ugyanis ha szeretne, nem kérdőjelezné meg a szavaim, vagy azt h szeretem. Aki szeret, az hinni akar. Aki szeret, az bízni akar. Aki szeret, az tagadja a káros gondolatait. Aki szeret, az elutasitja azt a felvetést is, h őt csalnák. Akkor is, ha elé raknák a bizonyitékokat. Nem akarná azt hinni sem. Akkor sem ha látja.

De ő mindenáron ránk a káros gondolatait akarja erőszakolni. Hogy ez a kapcsolat rossz, mert csalják. Ő ehhez ragaszkodik. Ő nem félti óvja a kapcsolatot, hanem megbetegíti azt. Önigazolást keres mint egy hipohonder.

Csak azért a sok rizsa tőlem bocsánat, mert én már búcsúzom tőle szerintem. Ő nem tudja, hogy miért teszi tönkre, azt sem, hogy tönkre teszi önmagában is a szerelmet, a kapcsolatot is, és ezzel engem is.

Önmagában a féltékenységet táplálja és nem a szerelmet. Első amikor meglát, nem egy mosoly már, ami szívből jönne, hanem az, hogy hol voltál, kinél ami a nemszeretésből jön.

Mert amit irtam aki szeret az hinni akar, nem pedig azt keresni, h csalják és bizonyitékot szakításra. Márpedig ő ez utóbbit keresi. Aki meg azon van hogyan találjon okot szakításra vagy a másik bemocskolására, az nem szerelem.

2022. aug. 21. 17:30
 43/62 anonim ***** válasza:
0%
Te magad dramatizálod túl a dolgokat egyébént. Ha féltékeny, attól nem beteg belülről senki. Örlődik az lehet, kérdez téged néha a sajátmaga megnyugtatására. Nézz körül a világban! Itt is mennyi elmerog..ant van? Ha olvas itt néha ezt azt akkor csodálkozol, hogy nem bízik mert azt látja itt mindenki fűvel fával csalja természetes módon a másikat és már már kiváltsagos erény a monogámia. Vagy vádolni szokott és nem csak kérdezni?
2022. aug. 21. 17:31
 44/62 A kérdező kommentje:

Igen, durván vádol. Az is lehet, hogy tudatosan vagy tudatalatt, de szakítasra játszik.

Nem azon vagy hogyan haladjunk előre. Arra teszi a hangsúlyt hogy biztos csalom.

2022. aug. 21. 17:46
 45/62 A kérdező kommentje:

*javítas

Nem azon van hogyan haladjunk

2022. aug. 21. 17:47
 46/62 anonim ***** válasza:

Adtál rá okot? Van valaki, akiről lelkesen mesélsz, vagy egy ex, akit nem tudsz lekoptatni, vagy ha olyan feltűnően öltözöl, hogy füttyentetnek neked... vagy mittudomén. Nem vádlóan kérdem, mert lehet, hogy nem adtál, de érdemes ezen is elgondolkodni, ha - nem biztos, hogy jól értettem - nem ez az első ilyen tapasztalatod párkapcsolatban.

Végeredményben persze sajnos mindegy miért alszik ki egy épphogy elindult kapcsolat. Ha olyan probléma van máris, amit nem tudtok megoldani empatikus kommunikációval, mert nincs rá kétirányú akarat, akkor sajnos nem vagytok kompatibilisek. Hiába agyalsz magadban, hogy ő mit miért csinál, tőle kellene ezt megtudnod, nem idegenektől.

2022. aug. 21. 18:14
 47/62 A kérdező kommentje:

Egy apácában sem bízna.

Ha nincs oka, akkor keres okot kötekedni.

2022. aug. 21. 18:19
 48/62 A kérdező kommentje:
Nincs önismerete. Tőle ezt nem lehet megtudni!
2022. aug. 21. 18:20
 49/62 anonim ***** válasza:
Akkor nem fogod megtudni.
2022. aug. 21. 19:21
 50/62 A kérdező kommentje:

Akkor vagy felre fog lépni vagy nem.

Mindenestre a bizalmamnak lőttek.

Hogy ebbol mi fog kisulni hogy 2 bizalmatlan ember egy kapcsolatban. Egy kisstilű proli feltékenységeken veszekedős kis senkiházicskák leszunk akik nem haladnak semerre majd.

2022. aug. 21. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!