Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sértődik meg a párom?Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődik meg a párom?Egy olyan kapcsolatban élek ahol a páromnak van gyereke, együtt vagyunk 20 éve, nekünk nem lett közös mert ő nem akart, mióta megszületett az unokája azóta én nem akar vele menni megnézni mert zavar hogy nekem nincs,

Figyelt kérdés
Inkább a testvéremmel vagyok aki azonos nemű kapcsolatban van, így felnőttek között érzem magam jól, a párom zavarja hogy én nem láttam még az unokáját, mondtam neki hogy nem szeretném látni, ilyenkor mindig programot csinálok ha jönnek,vagy ha menni kell, ő ezt miért nem tudja elfogadni? Én is elfogadtam évekig hogy van gyereke, szerintem nem nagy kérés vagy mégis? Ilyenkor miért sértődik meg?

2022. aug. 18. 14:52
1 2
 11/12 anonim válasza:

Elmondtad neki az érzéseidet?

Esetleg megoldás lenne, ha örökbefogadnátok egy gyereket?

Ez egy választópont szerintem a kapcsolatotokban.

Beszélj vele, és ha látod rajta, hogy a te fájdalmad az ő fájdalma is, és sajnálja a történteket, akkor talán meg tudsz bocsátani.

Ha rosszul reagál, esetleg besértődik, neki áll feljebb, és továbbra is érzed a tüskét, akkor lehet, hogy szakítani kellene. Mert nem érezheted azt életed végéig, hogy miatta cseszted el az életed és ő az oka a te boldogtalanságodnak. És a feláldozás sem szerelem. Egy szerelem az nem erről szól, ez egy végtelen szenvedéstörténet. (Egy EGO harc.)

Egy olyan embert érdemelsz, aki akkor tud nyugodt lenni, ha a párja is jól van. Egy szerelmes soha nem okozna fájdalmat a partnerének és nem lenne nyugodt, ha a másik sírógörcsöt kap. Pont ellenkezőleg. Boldoggá tesz és biztonságban érzed magad.

Ráadásul itt nemcsak a gyerekről van szó, hanem ezek szerint nem éreztette veled az évek alatt, hogy te vagy annyira! vagy még fontosabb! neki, mint az a másik nő volt. Különben nem írnád, hogy bezzeg a másik nőtől akart gyereket.

Szóval sok sikert és légy őszinte, remélem meg tudjátok beszélni a dolgokat. A sértődés nem megoldás, ne hagyd hogy felemésszenek a szar érzések.

2022. aug. 30. 01:31
 12/12 anonim válasza:

Ez nagyon rossz. Egyedül érzed magad miközben ő a "másik" családjával törődik. Te is anya szerettél volna lenni, és ezt elvette tőled. Szerintem is régen kellett volna szakítani, mert önzőség az ő oldaláról, hogy csak nőként kellettél neki. Aztán most egyedül nőként örülnöd kéne, hogy az ő családfája milyen jól megvan. Ez kb. így jön le. Sajnálom.

Szerintem az amit mondasz teljesen korrekt. Nem kell megnézned a babát, ha nem akarod.

2022. aug. 30. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!