Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok azokról a lányokról akik nem adják oda magukat egyből a pasinak?
aljas frigid lezbikus férfigyűlölő apácanövedék!
egyébként jól csinálja, megbecsülendő nő, akiért érdemes kűzdeni
Én nemtudom de én szeretek a lányokért küzdeni...(Ugyertem, h ha egy lany bejön és nemakar egyböl...meg stb akkor küzdök érte...:)
15/f
Pasik...
Nem árt ha egy lány nem adja magát könnyen, épp itt az ideje, hogy megküzdejetek valamiért. Ellustult banda (elnézést a kivételnek! De amellett se vagyok, hogy éveket várjanak. Akkor jó ha a lány totál felkészült rá, különben a rátestálástól pszichológiai kisebbségérzete lesz. Kivétel a testükkel élők (ezt értem az úgy viselkedő nem ezzel a szakmával élőkre is).
Csajok...
Riszálják magukat össze meg vissza és csodálkoznak ha hirtelen meg vannak rakva :D És aztán jön az, hogy jaj de megbántam satöbbi satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!