Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta nem jó az alakom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nem jó az alakom egy hónapos kapcsolatban, ti fogynátok vagy elhagynátok?

Figyelt kérdés
Adott egy egyébként friss és boldog párkapcsolat, amiben a fiú azt mondta egy részeg éjjelen, hogy egy hibám van, az alakom. Tudja jól, hogy anorexiás voltam, és számomra ugy erzem nagyon toxikus, hogy most ugy erzem ujbol, hogy kover vagyok. Egyebkent 170 cm 57 kilo vagyok, de vastagabb, viszont 100%ban formas, egyszeruen nem vagyok egy vekony modell alkat, de o meg ezt varja el tolem. Sose leszek ilyen, erdemes vele maradnom?

2022. aug. 17. 12:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért jött össze veled, ha nem tetszett neki az alakod? Tipikus jellemszenny szararc, aki összejön egy csajjal, mert egyelőre a szamár is jó, aztán hátha bele tudja kergetni a fogyózásba... dobd ki, találsz olyan férfit, akinek így vagy tökéletes... inkább az egészséged legyen a fontosabb.
2022. aug. 18. 12:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a kedves szavakat, tegnap este szakitottam bar eleg szarul fogadta a szitut es teper azota is, hogy “nem ugy ertette, reszeg volt”, de idovel mindenkeppen ez az egeszsegesebb ut mindkettonknek.
2022. aug. 18. 14:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Juhuuu nagyon büszke vagyok rád ismeretlenül is, a legtöbben tuti húzták halasztották volna
2022. aug. 18. 14:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
22-es Tarts ki, életed egyik legjobb döntése!
2022. aug. 18. 14:51
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, 172 centisen 64 kilóval gebe voltam, szóval a pasid elmegy a 3,14csába. Dobd ki.
2022. aug. 18. 15:53
 26/26 anonim ***** válasza:
20%

"Tudja jól, hogy anorexiás voltam, és számomra ugy erzem nagyon toxikus, hogy most ugy erzem ujbol, hogy kover vagyok."

Nem lehet, hogy pont arra gondolt, hogy híznod kéne, csak a (korábbi) testképzavarod miatt te egyből úgy értelmezed, hogy a fogyásra gondolt. Azt írod tudja, és azt írod, hogy te érzed úgy kövér vagy, nem azt írod, hogy ő mondta.

Ha pedig erről van szó pont, hogy nem egy patkány, hanem aki bíztat.

2022. aug. 19. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!