Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nem jó az alakom egy hónapos kapcsolatban, ti fogynátok vagy elhagynátok?
En 163 centi vagyok és kb 58-60 kiló, és baromi csinos vagyok így. Nem a kiló számít, lévén az izom nehezebb, mint a zsír (én izmos vagyok), de az alkatomra meg soha, egyik kapcsolatomban sem volt panasz. Ha valakinek nem tetszik, amit választott, akkor el lehet menni.
24N
Biztosan elhagynám! Ha tudja a problémád, akkor különösen érzéketlennek kell lennie, hogy ilyet mondjon. Nyilván tetszel neki, különben nem jött volna össze veled, és kifejezetten vékony vagy az adatok alapján.
Van olyan típusú ember, aki kisebb/nagyobb mellett, feneket, akármit akarna látni a párján, és ezt állandóan a szemére veti, hát basszus, akkor válasszon olyat, ne a szeretet nő önképét tegye tönkre! Ilyen emberre neked biztosan nincs szükséged, egészséges lelkületű ember azzal a lendülettel küldte volna az anyjába, hogy te elgondolkozol, nyilván nem vagy túl a problémádon, és ő csak erősít rjta.
Nem kell fogynod, en 170cm vagyok 60kg es S a meretem, vekony vagyok de van mit fogni rajtam. Mikor tukorbe nezek, arra gondolok hogy en sem allnek ossze egy csontsovany pasival, aki ehezteti magat hogy vekony maradjon (pedig anorexias es bulimias voltam evekig tizenevesen…).
70kg voltam mikor osszejottem a viccen kivul adonisz testu parommal, de barmennyi kg voltam az evek soran, mindig azt mondta, reszegen es jozanon is, hogy nalam dogosebb no nincs a foldon❤️
Csinos vagy, a pasit pedig dodb ki!
26N
Soha nem fogyok senki kedvéért. Miután 35 kilósan majdnem meghaltam bulimiás anorexiában (igen, létező kevert betegség).
Ha nem tetszik a barátomnak az alakom, így járt, akkor keressen 45 kilós macát.
Nem vagy testképzavaros, csak kva nehéz elfogadni az új testképet :)
Nem baj, mindenkit vágj ki, aki ismét beteggé tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!