Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a nőket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nőket, ha a férfi Viagrával doppingolja magát?

Figyelt kérdés

Sajnos nem mindenkinek olyan a gyári beállítása, hogy az sokáig tartó, erős, kiemelkedő teljesítményt nyújtson.

De a férfiak is szeretnék férfinak érezni magukat, kielégíteni a nőt. Sok gyenge férfierővel bíró férfi szintén szeretné látni, hogy a nő fantasztikusan érezte magát. Nem pedig egy savanyú, kiábrándult arcot a háromperces félkemény aktus után, hogy "öhm, ez ennyi?"

Miért baj az, ha használják az orvostudomány adta lehetőségeket a jobb szexuális élet céljából?

Hiszen ez win-win helyzet, nem?

2022. aug. 16. 08:56
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

39.

Igen, és jó is volt. És tiszta! Szép idők voltak, de mindig közbejön a kettősség, amivel a legtöbb ember nem tud mit kezdeni. De csak a randik, ismerkedés ideje alatt nagyon jól tudom hozni, amit elvárnak, azt mondom ami a helyes, akkor is ha nem gondolom úgy, de közben érzem, hogy az a helyes. Állásinterjúim is emiatt sikeresek, de most amíg kitart a múltkori ügyeskedés pénze, addig nem rohanok e téren, hanem keresem azt, ahol lehet lógni is, lehetőleg úgy, hogy az ne legyen feltűnő. Szerencsére sok ilyen hely van.

2022. aug. 16. 11:40
 42/56 anonim ***** válasza:
80%
Engem a bipolaritásod nem érdekel, az OCD-d annál inkább. Majd előkeresem, mert ennek van neve, amikor valaki extrém mód viszolyog szex közben a (normális) szagoktól, hangoktól.
2022. aug. 16. 11:46
 43/56 anonim ***** válasza:
22%

40. Tudom, ismerem ezt az érzést. Bizonyos mértékig meg is tudlak érteni.

Vedd úgy, hogy a kommentem a bennem lévő idelalizmus időszakos felülkereskedésének az eredménye.

2022. aug. 16. 11:47
 44/56 Mathus ***** válasza:
94%

a kérdésre és tovább: [link]

létezik női impotencia is, ugyanakkora arányban érintve a nőket, mint a férfiakat, mégis kevesebb szó esik róla. akit a nők közül érint, azok ezt legtöbbször a személyiségük részeként vagy párkapcsolati válaszként kezelik és a szexmentes diétát megigazolják azzal, hogy a férjük rossz partner (nem törődik velük, meg igénytelen, meg nem gondoskodó stb), és ha a "gonosz" férjük félrelép/elválik, akkor persze fúj-fúj. de a férj, akkor a feleség rögtön dobhatja, meg félreléphet, mert amaz a lúzer.

én a magam részéről sohasem értettem ezt a tabusítását a problémának Magyarországon.

2022. aug. 16. 11:50
 45/56 anonim ***** válasza:
34%

43.

Régen én is idealista voltam és a jobbik énem most is az, de mindig csalódás ér. De közben meg nem csalódom, mert realista személyiséggel tudom, hogy "Na, megint azt történt, amire számítani lehetett!"

2022. aug. 16. 11:51
 46/56 harebell ***** válasza:
42%

#3 Örül vagy nem örül, de még mindig inkább legyen szex síkosítóval, mint egyáltalán ne legyen.

Én pedig ugyanezt mondom nőként, ha viagrával megy a páromnak, akkor csináljuk úgy. Felesleges ebből olyan problémát csinálni, hogy akkor "nem kíván eléggé", semmi köze a kettőnek egymáshoz. Persze, nem optimális így, én sem azt mondom, de hát nem lehet mindig minden a lehető legjobb.

2022. aug. 16. 13:39
 47/56 anonim ***** válasza:
84%
Én a szex előtti fürdés fasiszták azon érvelését nem értem, miszerint "undorító lefeküdni egy büdös, mocskos, izzadt emberrel". Mármint nyilván igazuk van, de ezek szeirnt ők nap közben büdösek, mocskosak és izzadtak, csak szex előtt tisztálkodnak? Mert ha megerőltető fizikai munka nélkül valaki mosakodás után 2-3 órával már bűzlik, azzal érdemes orvoshoz menni...
2022. aug. 16. 15:07
 48/56 anonim ***** válasza:
47%

47.

Mások esetében nem tudom, de én standard zuhanyozom reggel és este, ha meleg van, akkor hazaérkezéskor is, vagy csak úgy, a kellemes hűsítő ereje miatt.

A ruháim pedig még akkor is normál illatúak, mikor bedobom őket a mosógépbe, általában még bőven érezni az öblítőt. Igaz ez már az egészséges étkezés folyománya, meg hogy messzire kerülöm az olyan büdös (és pocsék ízű) dolgokat, mint a sör, bor, cigi, étolaj, agyonsózott vackok, gyorsételek. Mióta tudatosan kerülöm a magas-szénhidráttartalmú dolgokat - le is adtam egy harmincast 3 hónap alatt. Jó érzés.

2022. aug. 16. 15:14
 49/56 anonim ***** válasza:
0%

48

Ez jól hangzik, csak akkor nem értem az érvelésedet. Te nem vagy büdös. Feltételezem, a csajod sem az. Akkor miért mondod, hogy azért fürödsz szex előtt, mert unodrító a büdös ember? Ki büdös, mocskos, mosdatlan, izzadt, seggszagú a példádban, ha se te, se a barátnőd nem az? Vagy mi értelme volt ennek a mondatodnak?

Az viszont valami tisztaságmániás, hipochondriás kényszerbetegre vall, ha frissen, üdén, jó illatúan sem szexel valaki, csak ha közvetlenül előtte lefürdött.

2022. aug. 16. 15:22
 50/56 anonim ***** válasza:
30%

49.

Általánosságában értem, az átlagemberekre. Többségük büdös - nem kicsit, hanem nagyon. Fiktív példa is lehet, ha az jobban tetszik.

És még ettől függetlenül is undorító a büdös ember. Mindegyik.

2022. aug. 16. 15:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!