Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban valóban a szex a legfontosabb dolog?
A kérdést as 2-es kommentelő válaszára irtam ki
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
>hurr durr szentbeszéd
Az utolsó képet kell nézni a lap alján, a szex nem a házasság/kapcsolat alapja, hanem a teteje. Az védi a házasságot, de nem arra épül.
Szerves része, de nem az egésze.
Sok nő/ember ezt nem képes megérteni. "Mindig csak a szex", "megadok mindent de neki csak a szex kell", halja emberek sokasága a panaszokat.
Az az igazság hogy hiába van meg egy dolgot minden a kapcsolatban, egy dolog hiányzik. Autót sem lehet vezetni kormánykerék nélkül. Elindul, elgurulgat, de ha követni kell az utat az árok lesz az új otthonunk.
Pedig tökéletes az autó, csak a kormány hiányzik
@14
Ezért írtam, hogy "hurr durr szentbeszéd"
Én sem vagyok vallásos, de több ezer év alatt összegyűjtött tudás és tanács elutasítása csak azért mert "nem hiszek a varázslóban a felhők felett" igen nagy böszmeség.
Nem kell hinni Istenben ha nem szeretnél hinni benne, senki nem várja el. Viszont akkor tekints úgy a Bibliára mint tudósok által összeírt kötet, telis tele őseink tudásával mesébe foglalva.
A szex mint védőpajzs a külvilág behatásai alól nekem sokkal jobban tetszik mint a szex mint a kapcsolat alapja. Rengeteg szexmentes házasság évekig működik, ami azért valljuk be, ha a kapcsolat alapja lenne nem így lenne. Viszont jön egy külső behatás, és nincs ami megvédjen minket.
Szerintem egy nagyon szép és ötletes hasonlat
@17
Lásd autós példám a #13-as kommentben.
Nem csak a szex véd meg, de a szeretkezés is szükséges!
Fogjátok már fel hogy ez a "csak a szex" duma konkrétan kreténség, és idegesítő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!