Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban valóban a szex a legfontosabb dolog?

Figyelt kérdés

A kérdést as 2-es kommentelő válaszára irtam ki

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2022. aug. 15. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Egyik alapköve. Ahogy a megbizhatóság is.
2022. aug. 15. 12:18
 12/18 anonim ***** válasza:
A bizalom, tisztelet, szeretet stb MELLETT igen, ugyanolyan fontos.
2022. aug. 15. 15:28
 13/18 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

[link]

>hurr durr szentbeszéd

Az utolsó képet kell nézni a lap alján, a szex nem a házasság/kapcsolat alapja, hanem a teteje. Az védi a házasságot, de nem arra épül.

Szerves része, de nem az egésze.

Sok nő/ember ezt nem képes megérteni. "Mindig csak a szex", "megadok mindent de neki csak a szex kell", halja emberek sokasága a panaszokat.

Az az igazság hogy hiába van meg egy dolgot minden a kapcsolatban, egy dolog hiányzik. Autót sem lehet vezetni kormánykerék nélkül. Elindul, elgurulgat, de ha követni kell az utat az árok lesz az új otthonunk.

Pedig tökéletes az autó, csak a kormány hiányzik

2022. aug. 15. 15:51
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
#13: nem vallásos / nem keresztény emberek számára szerinted mennyire releváns a biblia?
2022. aug. 15. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy része a párkapcsolatnak mint a közös programok, csak valakinek nagyobb az étvágya és jobban előtérbe helyezi. De nem mindenki.
2022. aug. 16. 08:14
 16/18 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

@14

Ezért írtam, hogy "hurr durr szentbeszéd"

Én sem vagyok vallásos, de több ezer év alatt összegyűjtött tudás és tanács elutasítása csak azért mert "nem hiszek a varázslóban a felhők felett" igen nagy böszmeség.

Nem kell hinni Istenben ha nem szeretnél hinni benne, senki nem várja el. Viszont akkor tekints úgy a Bibliára mint tudósok által összeírt kötet, telis tele őseink tudásával mesébe foglalva.

A szex mint védőpajzs a külvilág behatásai alól nekem sokkal jobban tetszik mint a szex mint a kapcsolat alapja. Rengeteg szexmentes házasság évekig működik, ami azért valljuk be, ha a kapcsolat alapja lenne nem így lenne. Viszont jön egy külső behatás, és nincs ami megvédjen minket.

Szerintem egy nagyon szép és ötletes hasonlat

2022. aug. 16. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg az is elég szomorú, hogy csak a szex véd meg attól, hogy félre menjen valaki. egy több éves kapcsolat esetében ennél nekem magasabbak az elvárásaim. ha amiatt nem megy félre a párom, mert d*gható vagyok, az nekem nem színvonal
2022. aug. 16. 11:25
 18/18 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

@17

Lásd autós példám a #13-as kommentben.

Nem csak a szex véd meg, de a szeretkezés is szükséges!

Fogjátok már fel hogy ez a "csak a szex" duma konkrétan kreténség, és idegesítő is

2022. aug. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!