Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem szeretem a férjem ezek már annak a jelei?
Sziasztok nem rég volt egy kérdésem amiben semit nem haladtunk előre és eljutottam odáig hogy úgy érzem hogy már nem szeretem
Ilyen érzéseim vannak hogy nem szeretem ha melletem van már az is idegesít ha hozzám szól nyugodtabb vagyok ha nincs ithon
Kedves 4 nagyon nagyon sok mindenben nem jutunk dűlőre
Pl nem tudja ki mutatni hogy szeret az itthoni lustasága a ház körül mindenért is könyörögni kel a napi 2 sör az elmaradhatatlan és ha szólok neki akor én mindenért is haragszok morgok 3 gyerekünk van és azokkal sem nagyon foglalkozik néha néha mikor milyen a kedve lassan 3 hónapos lesz a 3 gyerkőc és aztondta én változtam meg és igen megváltoztam el merem mondani mit gondolok és szólok azért amiért idáig nem szoltam
Gondolom, ezen problémák miatt elhidegültél tőle érzelmileg...
Gondold át,van-e visszaút?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!