Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok tényleg a rossz ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok tényleg a rossz ?

Figyelt kérdés

Szerintetek velem van a gond ?

Van egy párom 43 éves férfi.

A párommal van egy báttya akivel most együtt élnünk, ők mindig is együtt éltek akivel nincs is semmi gond testvérek :)

Viszont a báttya állandóan beszologat nekem, és mindig mindennap elmennek együtt valahová, kaja stb.

Én nem mindig megyek mert ma megjött és rosszul vagyok, ezért én vagyok a hibás, hogy nem megyek velük, mert biztos én utálom a testvérét, ami nem így van csak nincs mindig kedvem, ez olyan nagy baj ?

Sajnos a párom több időt tőlt a báttyával mint velem, amivel semmi bajom hisz testvérek, de kettesbe sose tudtunk elmenni sehova.

Mondtam neki, múlt héten menjünk el strandra csak mi ketten, de jött a testvére is mondom jó rendben

Kajálni is együtt megyünk hárman.

Az van amit a báttya mond!

Szerintetek tényleg velem van a gond ?:(

2022. aug. 14. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minek koltoztél a nyakukra? Vagy miert nem élsz külön a pároddal?
2022. aug. 14. 18:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Mert Amerikába dolgozunk és fizetik a szállást és így kénytelenek vagyunk együtt élni azért
2022. aug. 14. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki fizeti a szállást? A munkaadód? Másképp is meg lehet oldani gondolom.

Gondolkozz el azon, hogy elcseszel éveket, vagy esetleg az életed egy ilyen pasas mellett, aki semmibe vesz, vagy keresel más lehetőséget, és előrébb jutsz!

2022. aug. 14. 20:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen ez így van :) a munka adó fizetni és levonodik fizeteskor
2022. aug. 14. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
És nem lehet úgy intézni, hogy a csávó máshova menjen? Vagy ha már a pasid szerelmes a tesójába, akkor te lekoccolj?
2022. aug. 14. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"a munka adó fizetni és levonodik fizeteskor"

Akkor NEM a munkaadó fizeti, hanem csak megelőlegezi, utána levonja tőletek.

Akkor mi a fenéért nem lehet önállóan lakni, ha úgyis ti fizetitek?

Egyetlen hónapban kellene csak a következőre félretenni, vagy pár hónapig gyűjteni, hogy összejöjjön annyi, hogy hó elején - amikor még nem kaptok fizetést - ki tudjátok fizetni a lakást. Fizetéskor meg nem a béretekből lenne visszafizetve (levonással) a munkáltatónak, hanem közvetlenül ti fizetnétek a bérbeadónak, a következő hónapot.

Ami nem mellesleg nyilván olcsóbb lenne 1 vagy 2 személy számára, mint háromra.

...vagy lehet én vagyok a hülye és félreértem?

2022. aug. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!