Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg szoktátok kérdezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szoktátok kérdezni a párotokat, mitől érezné magát jobban?

Figyelt kérdés

És ő kérdez tőletek ilyet?

Ha igen mi a válasz?

Kort, nemet is írjatok légyszíves.

2022. aug. 14. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Így random a semmiből nem. Ha porblémák vannak, akkor igen, bár nem szó szerint így, hanem elkezdünk erről beszélgetni. Illetve amikor beteg vagy fáj valamije, akkor szoktam kérdezni, hogy mit segítsek, vagy mit szeretne.

24/L

2022. aug. 14. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem kérdezek semmit, mert rengeteg mindenbe belefáradtam és ő sem kérdezi meg tőlem.
2022. aug. 18. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés arra vonatkozna ha vkinek vmi baja van?
2022. aug. 19. 07:38
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Nem csak úgy magában.
2022. aug. 19. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Én igen. Ő is.

Nagyon változó. Szokott lenni konstruktív javaslat, de vam, hogy csak "nemtudom". Ekkor az ölelés-bújás segít.

21l

2022. aug. 19. 10:20
 6/11 anonim ***** válasza:
18%

#4 életemben nem piszkáltam ilyenekkel pasikat akik szemmel láthatóan jól érzik magukat. Ez a kapcsolatfüggő, buta, szolgalelkű csajok szokása. Van egy ilyen barátnőm, világéletében így dongta körül a pasijait, ezzel őrületbe kergetve mindegyiket. Ez olyan pl, hogy nézi szerencsétlen gondterhelt arccal a meccset amit el fog veszíteni a csapata, és az ilyen elkezd nyavalyogni és dongani körülötte hogy velem van bajod? Miért nem szólsz hozzám? Haragszol rám? Hozzak valamit?

🤦

2022. aug. 19. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen volt hogy megkérdeztem, és meg meg is fogom, mert szeretném boldognak tudni, és ő is engem, ezért mindig odafogyelünk egymásra és egymás igényeire.
2022. aug. 20. 04:41
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Párom gyakorta kerdezi tolem hova menjunk mit csinaljunk mit szeretnel vagy siman elvisz a csaladjahoz haverokhoz.

Mivel gyakorta erzem azt hogy mindig az van amit en akarok igy soha nem tudom hogy ő mi tölti a kapcsolatban miert jo az neki ha en vele vagyok, mihez vagyok neki jo az élete melyik részébe. Vagy mi boldogitja őt ami miattam van en okozom. Mert pl a haverokhoz csaladhoz más csajt is vihetne viszont en millio mindent csak vele tudok megélni mert más ferfi arra alkalmatlan. Nekem nagyon sokmindenben van az hogy kizarolag vele jo ez vagy az vagy amaz más férfival ugyanaz meg NEM JÓ.

De ő mindig kozhelyekben válaszol nekem pl veled minden jo.

Viszont amikor nem vagyok vele gyakorta elvan nelkulem ugy, hogy nem is hianyzom es sok esetben nem árulja el hol van mit csinal.

Ezen kivul neki az életébe pl haverokhoz is barmelyik másik csaj is jo. Azaz bármelyik masik novel is siman jo neki minden szerintem.

Ezert szoktam neha kerdezni hogy teged mi tölt EBBEN a kapcsolatban VELEM? Mi az ami neked csak velem jo?

De ugy nez ki semmi. Ugyanis szakitunk. Siman elvan másik csajjal is bármikor bárhol.:(

Nem számítok.

2022. aug. 20. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Folyt Tehát páromnál az a baj, hogy amik VELEM nekik jo a kapcsolazinkban ugyanazok a dolgok barmelyik más nővel is ugyanugy jók nekik.

Siman cserelheto vagyok es mások is cserelhetők neki.

Egyszeruen nem lehet mihez kapcsolodni az elétebe amihez más nő ne tudna

2022. aug. 20. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
*neki
2022. aug. 20. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!