Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van két gyönyörű lányunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van két gyönyörű lányunk a férjemmel ezzel nincs is baj A probléma ott kezdődik hogy volt neki sorozatos fère menèse(utólag derült ki, mikor még állapotos voltam) Nem tudom mi tévő legyek? Telefonját le kodolta kb három hete?

Figyelt kérdés

Most kezdődik minden elejéről, el távolodott tőlem, tiszta a telefonja, semmi gyanús.

Csak hogy már más fél év alatt négyszer voltunk együtt szexuálisan.

Már mindent meg próbáltam.

Beszélgetni vele. Női praktikákat is vetettem be.

Közeledek hozzá el utasít hogy nincs kedve, fáradt hol ott ő nyolc órát dolgozik én 12 órázok utána hazajövök takarítók mindent meg csinálok.

És hiába bújok mellé nekem ez kevés.

Ő csak azt igényli tőlem hogy este Bujak mellé és ennyi.

Segíteni semmibe sem segit, most egy fél éve az iker lányainkat is hanyagolja se nem játszik velük se semmi.

Ő fáradt, de azért éjfél hajnali kettőig a konyhába telefonozik.

Tudom sokan mondjátok illetve írjátok hogy váljak el és hasonló.

De tudom család nélkül fel nőni.

Anyám köröm cipővel akart meg ölni csecsemőként apám falhoz vágott hogy hatásos legyen a dolog.

Nevelő szülőknèl nőttem fel de inkább éreztem jól magam az utcán.

Előre is köszönöm szépen

2022. aug. 13. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond. Ezeket, amit #5-ben írtál, valóban nem tudtam, mivel addig nem írtad le. Amit viszont leírtál az, hogy te családban éltél(akkor is, ha nem vérszerinti). Sz@r családban. Nem volt jó. Most pedig egy sz@r kapcsolatban élsz, de nem akarsz válni, avagy ragaszkodsz hozzá, hogy a gyerekeid családban nőjenek fel. Szintén egy sz@r családban. Igen, én ezt nem támogattam, és most sem támogatom. Ahogy senki, aki válást javasol. Ha a gyerekek érdekét nézed, akkor jobb nekik egy szülővel, mint kettővel a pokolban.

2022. aug. 13. 20:31
 12/18 A kérdező kommentje:

11/11

Örülök hogy nem haragszol.

Én inkább az hogy első lépésként mit kéne tennem.

Szóval inkább tanácsra lenne szükségem.

Tudom a helyes döntést inkább csonka család mint lelkileg sérült gyermek.

Még annyit hogy nem ragaszkdok hozzá, nehéz az egészben nincs hová menni a lányokkal.

Anyaotthonok zsufolva. Átmeneti otthonok is. Ez a Rossz az egészben

Egyedül lennék nem ilyednèk meg az utcai lèttöl hisz 12 éves korom óta jó formán ott éltem.

Ez is egy hosszú történet lenne, le írni. Meg fájdalom.

Csak nem tudom

2022. aug. 13. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
11/12
2022. aug. 13. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy tanácsot kapjál, le kéne írnod az élethelyzeted. Pl.azt se tudjuk, mennyi idősek a gyerekek. Én picikre tippek, de közben írod, hogy 12 órát dolgozol, tehát van munkád. Milyen? A 12 órás műszak nyilván nem fog menni egyedül, ha nincs segítséged, tehát eleve olyan irányba kéne elmozdulni, amit a gyerekek mellett egyedül tartani tudsz. Akár tanulással, hogy olyan szakmád legyen, amivel tudsz vállalni olyan munkát, hogy a gyerekeket hozni-vinni tudd. Elhiszem, hogy az anyaotthonok és mindenféle otthonok túlzsúfoltak, de legalább jelentkezni kéne, hogy várólistára kerülj, legyen esélyed egyáltalán bekerülni. Legfeljebb közben megoldod máshogy. Mondjuk albérletel. Azt se tudjuk, merre élsz, milyen áron vannak ott albérletek. Esetleg olyan munkát keresni, amihez jár szolgálati lakás. Az se biztos, hogy neked kéne menni a házból. A férjedé? Megvolt már a házasság előtt?

2022. aug. 13. 21:18
 15/18 A kérdező kommentje:

14/14

Közös albérlet.

Ő állandó dèlutános én meg hajnali öttől délután ötig dolgozom.

Váró listán vagyok.

A kicsik két és fél évesek.

Takarító nő vagyok.

Budapesten lakunk.

A munka is ide köt a bölcsi is a kicsik miatt.

Már néztem pár albérletet de meg halják hogy gyerekek akkor már nem kiadó.

Meg értem mert sok le lakott ház marad családosok után, plusz hogy roma származású vagyok.

Férjem nem akar el menni sőt szét menni sem akar.

Éppenséggel most veszünk házat közösen.

Házasok két éve vagyunk és négy éve együtt.

De lehet hogy a baratnomhőz költözök, egyenlőre azt látom a legegyszerűbb meg oldásnak hogy fère is tudjak tenni pénzt jövőre nézve.

És meg fogadom a tanácsodat. Jelentkezek váró listára hát ha sikerül.

És köszönöm szépen a segítséget ❤️

2022. aug. 13. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha válni akarsz, minek vesztek házat közösen? Osszátok el a pénzt és kalap-kabát.

Az mindegy, hogy ő akar-e válni. Ahhoz elég egy ember is.

2022. aug. 14. 00:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy a szr önbecsüléseddel magadnak ártasz. Felnőtt ember vagy, úgy zspatod magad, ahogyan akarod.

A baj az, hogy a gyereked pontosan ezt a mintát látja majd: anyámat is csalta apám a tudtával, ergo nagy vlaószínűséggel ő is elfogadja majd ezt a viselkedést.

2022. aug. 15. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:

ÚGyis meg fogod venni a házat és nem fogsz válni. Ez fix.

Mindenre! van kifogásod.

2022. aug. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!