Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg mi okozza a legnagyobb problémát a kapcsolatotokban?
Hát mindig van mit csinálni. Sok zöldséget, gyümölcsöt termesztek, szőlő, gyümölcsfák. Sok a dísznövény is, állandóan kell gazolni, locsolni, közben legyen megfőzve másnapra. A gyerek rámol egész nap, kicsi még, 2 wc, 2 fürdő, azokat szeretem tisztán tartani+a konyhát. A szobákban nem zavar annyira, ha nincs patika rend, de a fürdő, konyha utálom ha nem tiszta.
Na meg mindig van valami extra pl kocsimosás, fűnyírás. Szinte minden napra akad valami, amit nem mindig kell csinálni, de azért olykor igen.
És rettenetesen bosszant, mikor fáradtan bejövök a kertből, férjem ül a kanapén, telefonozik, vagy tv-t kapcsolgat majd megkérdezi, hogy mi lesz a vacsi 😠
Te nem a háztartást viszed egyedül hanem az egész csaladot
Megdugni is neked kell a ferjedet, vagy arra még képes a semmittevés közben?
Alapvetően én szeretem ezt csinálni. Mármint szeretem a kertészkedést, örülök, hogy lassan sikerült felujítani a házat olyanra, amilyet szerettünk volna, stb.
Viszont régen pl közös program volt a kert. Kint tettünk-vettünk, közben dumáltunk, elnevetgéltünk, néha megpihentünk, megittunk egy pohár hideg sört vagy fröccsöt, tök jól elvoltunk évekig így.
Mostanra mintha a férjem beleunt volna. Munka után semmi kedve gyomlálni vagy locsolni, vagy fáj a feje, vagy melege van, később mikor nincs meleg, sok a szúnyog, mindig van valami baja.
Szerintem megunta a kertes házas létet(régen panelban laktunk)
Vagy hát élvezi a házat, teraszt csak dolgozni ne kelljen vele.
Úgy érzem, nem egy irányba haladunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!