Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenleg mi okozza a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg mi okozza a legnagyobb problémát a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 15:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindig van mit csinálni. Sok zöldséget, gyümölcsöt termesztek, szőlő, gyümölcsfák. Sok a dísznövény is, állandóan kell gazolni, locsolni, közben legyen megfőzve másnapra. A gyerek rámol egész nap, kicsi még, 2 wc, 2 fürdő, azokat szeretem tisztán tartani+a konyhát. A szobákban nem zavar annyira, ha nincs patika rend, de a fürdő, konyha utálom ha nem tiszta.

Na meg mindig van valami extra pl kocsimosás, fűnyírás. Szinte minden napra akad valami, amit nem mindig kell csinálni, de azért olykor igen.

És rettenetesen bosszant, mikor fáradtan bejövök a kertből, férjem ül a kanapén, telefonozik, vagy tv-t kapcsolgat majd megkérdezi, hogy mi lesz a vacsi 😠

2022. aug. 13. 19:08
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Te rabszolgaságban vagy nem kapcsolatban.
2022. aug. 13. 19:35
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
9: mintha csak az exférjemről írtál volna. ő még fel is volt háborodva, hogy miért van olyan ritkán szex, amikor örültem, hogy ágyba kerülök, azért hogy ALUDJAK...
2022. aug. 13. 20:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Te nem a háztartást viszed egyedül hanem az egész csaladot

Megdugni is neked kell a ferjedet, vagy arra még képes a semmittevés közben?

2022. aug. 14. 10:05
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
2 wc 2 fürdő mi a töknek? te túlvállaltad magad és nem tudsz változtatni. ha nincs időd, akkor nem kéne a sok növény sem. és rendelj kaját, vagy egyetek hideget
2022. aug. 14. 10:16
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én szeretem ezt csinálni. Mármint szeretem a kertészkedést, örülök, hogy lassan sikerült felujítani a házat olyanra, amilyet szerettünk volna, stb.

Viszont régen pl közös program volt a kert. Kint tettünk-vettünk, közben dumáltunk, elnevetgéltünk, néha megpihentünk, megittunk egy pohár hideg sört vagy fröccsöt, tök jól elvoltunk évekig így.

Mostanra mintha a férjem beleunt volna. Munka után semmi kedve gyomlálni vagy locsolni, vagy fáj a feje, vagy melege van, később mikor nincs meleg, sok a szúnyog, mindig van valami baja.

Szerintem megunta a kertes házas létet(régen panelban laktunk)

Vagy hát élvezi a házat, teraszt csak dolgozni ne kelljen vele.

Úgy érzem, nem egy irányba haladunk már.

2022. aug. 14. 11:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom. ez nem hangzik jól
2022. aug. 14. 11:18
 18/30 anonim ***** válasza:
Terhes vagyok, ezért kevésbé kívánom a szexet. Korábban heti 3-4 volt, most inkább heti 1. A férjem nem panaszkodik és nyilván megérti, hogy most változott a helyzet. De látom, hogy hiányzik neki. Remélem ha szültem vissza ugrik a libidóm.
2022. aug. 14. 15:04
 19/30 anonim ***** válasza:
18 magától nem fog visszaugrani, sőt
2022. aug. 14. 17:05
 20/30 anonim ***** válasza:
Miért nem ugrik vissza magától, mit kell érteni tenni, hogy visszaugorjon?
2022. aug. 14. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!