Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 19 éves barátnőm van, nem túl nagy a korkülömbség?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 17:35
2/9 anonim válasza:
Ha te is lány vagy, akkor nem túl nagy. :P
3/9 FFDP válasza:
Szerintem ha elég érett vagy hozzá, örülj neki :)
Elmesélnéd, légyszí, hogy hogy ismerted meg?
4/9 anonim válasza:
Woww...en a csajon csodalkozok,hogy leallt veled.:P
5/9 anonim válasza:
nálam is volt hogy 15 évesen egy 20 éves csajjal kavartam :D szerintem nem gáz ha vagy elég férfias már
6/9 A kérdező kommentje:
A lányt úgy ismertem meg, hogy nem rég költöztem Budapestre, nem nagyon ismertem a várost, és egyik ismerősömmel találkozóm volt, de nem tudtam hogy lehetne eljutni oda, ezért teljesen hátsó szándék nélkül megkrédeztem az első embert aki közelmbe volt (a lányt), hogy merre van pontosan a hely, ő elmagyarázta, amit én nem értettem meg, erre mondta, hogy pont arra van dolga, elkísér. Majd amikor odaértünk, én megköszöntöm neki, mondta ha segítség kell, szóljak bármikor, elkértem az msn címét és mobil számát, majd pár nap múlva hálából elhívtam moziba, és innen már ment minden magától
2010. szept. 23. 18:03
7/9 anonim válasza:
én 23 évesen ismerkedtem meg a 15 éves pasimmal akivel 1 évig jártunk :)sajnos még mindig szeretem:(
8/9 A kérdező kommentje:
@ 19:01
És mi történt? Szakítottatok? ÉS hogy?
2010. szept. 23. 19:29
9/9 anonim válasza:
igen szakítottunk 1 éve...de a mai napig is talizgatunk..(szex)...fiatal volt és nem élte ki magát. A mai napig is azt mondja h bánja h ennyi idős de még élni akar de engem se akar elveszíteni.Tudja h ez lehetetlen mert h találni fogok vkt magamnak. De én úgy érzem h nem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!