Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt más is akit csalt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is akit csalt már meg a barátnője, felesége?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Sikerült túl lépni rajta a kapcsolatnak vagy egyből szakítás lett belőle?

2022. aug. 12. 18:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8 sztem ez gáz és nem is értem. 2 évig csaltad 8 pasival, aztán hozzámész feleségül. Azóta pedig hűséges feleség vagy. Nehezen hihető.
2022. okt. 9. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
A csalásoknak is lelki oka volt, megkellett beszélnünk meg nekem is magammal.
2022. okt. 9. 22:56
 13/13 anonim válasza:
100%
2 palival kavart egyszerre. Az exe volt az egyik. Mindezt úgy tette, hogy nem bukott le, csak később. Jelek is voltak pl. Nem keresett, hetekre eltűnt stb. Megtanult sminkelni, kihívóan öltözködni. Ha itt volt, akkor a telefonját rejtegette. Zavartan viselkedett, ingerlékeny volt. Ha megkértem valamire, akkor úgy ordítozott velem mint a fába szorult f0s, hogy miért mondom meg neki hogy merre van az előre. Ha rákérdeztem a titkolnivalóra, akkor terelt. Végül lebuktatta saját magát. Akkor fogtam magam oszt otthagytam.
2023. jan. 13. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!