Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor akarja a gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akarja a gyereket vagy sem?

Figyelt kérdés
Babat szeretnenk! En biztos vagyok benne .Szerintem a ferjem nem gondolja komolyan. Megmondtam neki meg a kapcsolatunk elejen kerek perec hogy reszemrol akarmikor johet a baba, mondta hogy reszerol is,de jo lenne meg a baba elott ezt -azt rendbe rakni a hazon! Viszont ilyenek mar voltak hogy “majd ha,az is kesz …” !Amikor akcio van tulzottan figyel ,nehogy baki legyen! Babatemaban en hozok fel dolgokat , pl hova tegyuk a baba agyat , mi legyen a neve , hasonlok ! Most akkor mi van? Megis keruli ! Mondja hogy szeretne de a tettei nem azt mondjak! Nem egyszer megbeszeltem mar vele ezeket ! En 36 , o 42.
2022. aug. 9. 21:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem rosszindulatból: sok hapsi húzza az időt mert nem akar gyereket, de a nőt se akarja elengedni. Arra játszik hogy belefáradsz és feladod, és lecarja hogy elveszi tőled a lehetőséget a gyermekre.
2022. aug. 9. 21:23
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

Mi nem tudhatjuk.

Nem utalgatni kell rá, hanem nyyíltan és őszintén megbeszélni a dolgokat.

2022. aug. 9. 21:39
 13/35 anonim ***** válasza:
95%

Az egyesnek igaza van

De egyebkent nekem ugy tunik mint aki kifogasokat keres :/

Ulj le vele kerek perec es szedd ki belole hogy akarja vagy sem..

Azert nem vagytok mar fiatalok sem (nem bantaskepp)

De gondolj csak bele mire a gyerek 20 eves lenne az apja 62

Az pedig a gyereknek sem jo ha hamar elveszti a szuleit.. ezekkel azert jobb szamolni

2022. aug. 9. 21:44
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom, de a 11-el értek egyet. Nem akar ez gyereket, de 40 évesen már a csajozás sem menne neki, nőt akar maga mellé. Csak az idődet húzza, elveszi a lehetőséget tőled. Ez pont olyan aljas dolog, mint amikor már évek óta együtt vannak valakik, de a lánykérés elmarad. Az is csak a kényelemről szól a pasiknál, annyi, hogy ott várja miss tökéletest, akit persze alig 1 év után eljegyez...
2022. aug. 9. 22:04
 15/35 anonim ***** válasza:
89%
Ha gyereket akarna akkor már ugymodn rajta lenne az ügyön.
2022. aug. 9. 22:18
 16/35 anonim ***** válasza:
93%

Már bocsánat, de tényleg itt gyakorikérdéseken vársz erre választ? Felnőtt emberek vagytok mindketten, ha tényleg akarsz gyereket, akkor most kell lépned és nem itt tippelgetéseket olvasni, mert az utolsó előtti pillanatban vagy.

Ülj le vele és mondd meg neki, hogy MOST azonnal "nekiálltok", mert már most sem rózsásak az esélyek. Ha nem akar, akkor meg eldöntheted, hogy válás és új apa jelölt keresés, vagy beletörődsz, hogy nem lesz baba.

(Egyébként mióta vagytok együtt? A férjednek nem volt korábban felesége? Ha van onnan gyereke, akkor arra tippelek, hogy nem akar újat, a helyében én sem valószínű, hogy szeretnék...)

2022. aug. 9. 22:40
 17/35 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki! Koszonom szepen a valaszaitokat! Ahogy irtam ezeket mar megbeszeltem vele,tobbszor!viszont rajottem hogy talan a szavak moge kene nezni . Azt kell hogy mondjam hogy mindegyikotok mondott valami olyasmit amire en is gondoltam vagy raereztem,sajnos!

A kort pont azert irtam hogy ertsetek h nekem ez ugymond nem tur halasztast ,foleg hogy en azt is leszogesztem hogy nem akarok 40 evesen babat! Es valamikor el kene kezdeni mert nem fog elsore sikerulni ugy erzem!

Amugy 9 eves a kapcsolatunk , 2 eve vagyunk hazasok es 1 eve lesz hogy a sajat hazunkban elunk.

El vagyok keseredve ,egyszeruen ugy erzem hogy minden hiaba volt.semmilyen lett az eletem miota tudatosult bennem hogy ki akarja kerulni a babat.ami irto nagy szemetseg mert en nyilt lapokkal jatszottam az eleje ota,mondtam hogy szeretnek gyereket ,es o belement!egy szoval elment az eletkedvem is!

2022. aug. 9. 23:12
 18/35 anonim ***** válasza:
92%
Szemét, jól megvezetett téged. Ezt férfiként mondom. Akkor talán szerencsés vagyok, hogy már huszonévesen megtanultam, mondani bármit lehet, ha a tettek nincsenek összhangban a szavakkal, akkor a tettek alapján kell megítélni az embereket.
2022. aug. 9. 23:19
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos szemét módon átvert szerintem is!

De az is lehet hogy valami kiváltotta nála hogy már mégsem akar apa lenni de nem meri elmondani..

Pl: egy ismerős aki mesélt neki hogy miért nem jó gyerekkel az élet vagy ilyesmi

2022. aug. 9. 23:23
 20/35 anonim ***** válasza:
80%
Ez alapján férfiként én is szemétnek gondolom a férjedet... DE még jóvá tudja tenni, viszont ez már tényleg az utolsó előtti pillanat...
2022. aug. 9. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!