Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukhat-e egy csodás párkapcsolat kizárólag a gyerekkérdésen? Áthidalható-e ez a probléma? Nem látom a kiutat.
A párommal imádjuk egymást, nagy szerelem, szeretet és kölcsönös elfogadás van köztünk. Viszont van egy óriási probléma a kapcsolatunkban, egyikünk szeretne gyereket, a másik fél viszont nem.
Mivel ez egy alapvető, nagyon fontos kérdés az életben, ezért attól félek, hogy emiatt nincs jövője a kapcsolatunknak és elveszítjük egymást. Kétségbe vagyok esve.
Kérlek titeket, segítsetek, ha tudtok. Van bármilyen jó megoldás erre a helyzetre a szakításon kívül? Mert én jelenleg sajnos nem tudok ilyen megoldást. Ez pedig nagyon fáj.
Köszönöm, ha a válaszaitokkal megpróbáltok segíteni nekem/nekünk.
A legalapvetőbb dologban nem értetek egyet, mi a kérdés?
Ha a barátom erőltetné a gyerek témát azonnal elhagynám, mert nem passzolunk (én 15 éves korom óta tudom, hogy nem akarok gyereket).
18-as, ha véletlen teherbe esnék, a pozi teszt napján kezdeném intézni az abortuszt, mert nem akarok gyereket.
Soha, semmikor, nem kell, és az sem, hogy tönkremenjek a terhességben (van elég bajom így is).
Ha egyik fél sem enged az akaratából akkor szakítás lesz a vége.
Viszont engedni sem jó ötlet, ha te nem akarsz gyereket, a későbbiekben sem fogsz tudni örülni neki, ha meg a másik fél mond le róla, az egy örök sérelem lesz neki.
Ebben gondolkodjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!