Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukhat-e egy csodás párkapcsolat kizárólag a gyerekkérdésen? Áthidalható-e ez a probléma? Nem látom a kiutat.
A párommal imádjuk egymást, nagy szerelem, szeretet és kölcsönös elfogadás van köztünk. Viszont van egy óriási probléma a kapcsolatunkban, egyikünk szeretne gyereket, a másik fél viszont nem.
Mivel ez egy alapvető, nagyon fontos kérdés az életben, ezért attól félek, hogy emiatt nincs jövője a kapcsolatunknak és elveszítjük egymást. Kétségbe vagyok esve.
Kérlek titeket, segítsetek, ha tudtok. Van bármilyen jó megoldás erre a helyzetre a szakításon kívül? Mert én jelenleg sajnos nem tudok ilyen megoldást. Ez pedig nagyon fáj.
Köszönöm, ha a válaszaitokkal megpróbáltok segíteni nekem/nekünk.
"Áthidalható-e ez a probléma?"
Kössetek kompromisszumot! Gyerek helyett hullámos papagáj!
Nézd. Ez a kérdés azért adott idő után feljön, legrosszabb esetben is mondjuk 1-2 év, de általában jóval előbb korosztálytól függően (akár már randin is, pont emiatt).
Ti ezt kikerültétek vagy nem mertetek belekezdeni a témába, így lett ez a következménye. Esetleg volt róla szó és nem tisztáztátok eléggé. Bárhogy is, egy ilyen kérdést nem tudsz átugrani, tovább együtt lenni mintha minden okés lenne. Ezzel így vége van.
Szerintem erre csak a szakítás a megoldás. Nem lehet ilyen kérdésben kompromisszumot kötni.
Ha még 14-22 évesek vagytok, akkor eltölthettek együtt néhány szép évet, ha gondoljátok. De ha az egyikőtök 5 éven belül szeretne családot, akkor szerintem nincs jó megoldás.
Naná, hogy elbukhat! Ez olyan kérdés, amit érdemes az első randik egyikén megbeszélni.
Nincs rá megoldás, csak a szakítás, fél gyerek nincsen, meg az, ha néha vigyázol a testvéred gyerekeire az nem saját. Az meg, hogy valaki arra várjon 5-10 évet elvesztegetve, akár kifutva a gyerekvállalásból, hátha a másik meggondolja magát a legnagyobb butaság.
1eshez
Én még fiatal vagyok, de én a hullámos papagájra szavazok 😂
Az elmúlt hetekben állandóan azon gondolkoztam, hogy elképzelni nem tudom, hogy egy gyereket úgy szeressek, mint ezt a gyagyás madarat 😂
Ismertem olyan párt ahol mind a két fél rabolta a másik idejét 5 éven át, hátha megváltozik a másik véleménye.
Az egyik megunta a várakozást és szakítottak.
Sok mindenbe bele lehet törődni, de ebbe nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!