Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elbukhat-e egy csodás párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbukhat-e egy csodás párkapcsolat kizárólag a gyerekkérdésen? Áthidalható-e ez a probléma? Nem látom a kiutat.

Figyelt kérdés

A párommal imádjuk egymást, nagy szerelem, szeretet és kölcsönös elfogadás van köztünk. Viszont van egy óriási probléma a kapcsolatunkban, egyikünk szeretne gyereket, a másik fél viszont nem.

Mivel ez egy alapvető, nagyon fontos kérdés az életben, ezért attól félek, hogy emiatt nincs jövője a kapcsolatunknak és elveszítjük egymást. Kétségbe vagyok esve.

Kérlek titeket, segítsetek, ha tudtok. Van bármilyen jó megoldás erre a helyzetre a szakításon kívül? Mert én jelenleg sajnos nem tudok ilyen megoldást. Ez pedig nagyon fáj.

Köszönöm, ha a válaszaitokkal megpróbáltok segíteni nekem/nekünk.

2022. aug. 9. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
9%

"Áthidalható-e ez a probléma?"

Kössetek kompromisszumot! Gyerek helyett hullámos papagáj!

2022. aug. 9. 20:00
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

Nézd. Ez a kérdés azért adott idő után feljön, legrosszabb esetben is mondjuk 1-2 év, de általában jóval előbb korosztálytól függően (akár már randin is, pont emiatt).

Ti ezt kikerültétek vagy nem mertetek belekezdeni a témába, így lett ez a következménye. Esetleg volt róla szó és nem tisztáztátok eléggé. Bárhogy is, egy ilyen kérdést nem tudsz átugrani, tovább együtt lenni mintha minden okés lenne. Ezzel így vége van.

2022. aug. 9. 20:00
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem erre csak a szakítás a megoldás. Nem lehet ilyen kérdésben kompromisszumot kötni.

Ha még 14-22 évesek vagytok, akkor eltölthettek együtt néhány szép évet, ha gondoljátok. De ha az egyikőtök 5 éven belül szeretne családot, akkor szerintem nincs jó megoldás.

2022. aug. 9. 20:01
 4/24 harebell ***** válasza:
100%
Hát, ha valamiben, ebben nincs kompromisszum. Ha már többször megbeszéltétek a dolgot, és mindketten biztosak vagytok magatokban, akkor a legjobb lesz elengednetek egymást, bármilyen nehéz.
2022. aug. 9. 20:01
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

Naná, hogy elbukhat! Ez olyan kérdés, amit érdemes az első randik egyikén megbeszélni.

Nincs rá megoldás, csak a szakítás, fél gyerek nincsen, meg az, ha néha vigyázol a testvéred gyerekeire az nem saját. Az meg, hogy valaki arra várjon 5-10 évet elvesztegetve, akár kifutva a gyerekvállalásból, hátha a másik meggondolja magát a legnagyobb butaság.

2022. aug. 9. 20:02
 6/24 anonim ***** válasza:
12%
Áthidalható, ha az egyikőtök beletörődik a másik akaratába.
2022. aug. 9. 20:07
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
6-os Ez az, ami nem szokott működni, és egy gyerek pont nem az a dolog, amiben ne örök fájdalom, harag maradna valakiben.
2022. aug. 9. 20:36
 8/24 anonim ***** válasza:
28%

1eshez

Én még fiatal vagyok, de én a hullámos papagájra szavazok 😂

Az elmúlt hetekben állandóan azon gondolkoztam, hogy elképzelni nem tudom, hogy egy gyereket úgy szeressek, mint ezt a gyagyás madarat 😂

2022. aug. 9. 20:42
 9/24 anonim ***** válasza:
97%

Igen, elbukhat.

Nem áthidalható.

2022. aug. 9. 20:48
 10/24 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ismertem olyan párt ahol mind a két fél rabolta a másik idejét 5 éven át, hátha megváltozik a másik véleménye.

Az egyik megunta a várakozást és szakítottak.

Sok mindenbe bele lehet törődni, de ebbe nem

2022. aug. 9. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!