Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elbukhat-e egy csodás párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbukhat-e egy csodás párkapcsolat kizárólag a gyerekkérdésen? Áthidalható-e ez a probléma? Nem látom a kiutat.

Figyelt kérdés

A párommal imádjuk egymást, nagy szerelem, szeretet és kölcsönös elfogadás van köztünk. Viszont van egy óriási probléma a kapcsolatunkban, egyikünk szeretne gyereket, a másik fél viszont nem.

Mivel ez egy alapvető, nagyon fontos kérdés az életben, ezért attól félek, hogy emiatt nincs jövője a kapcsolatunknak és elveszítjük egymást. Kétségbe vagyok esve.

Kérlek titeket, segítsetek, ha tudtok. Van bármilyen jó megoldás erre a helyzetre a szakításon kívül? Mert én jelenleg sajnos nem tudok ilyen megoldást. Ez pedig nagyon fáj.

Köszönöm, ha a válaszaitokkal megpróbáltok segíteni nekem/nekünk.

2022. aug. 9. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem az áthidalható problémák közé tartozik,ebben az esetben nem lehet kompromisszumot kötni.

Egy megoldás van,a szakítás.

2022. aug. 9. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt, ha az együtt maradás mellett dönt két ember, akkor valaki nagyon haragudni fog a másikra.

Valaki nagyot veszít.

2022. aug. 9. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Attol függ!

Ha te vagy a nő, és te nem akarsz gyereket, akkor athidalható. MINDEN nő akar gyereket! Csak manapság, mar NEM MINDEN ÁRON, és ha választhatok, hogy egy szarkupac, csóró, lúzer, minimálberesnek szülök, vagy a karrieremet epitem, akklr koszonom, én a karrierepitést választom! De legbelul ott van benned is, h akarsz! Csak amilet mlstanaban látni

....a rengeteg megbizhatatlan férfi stb, válás stb.

Ha férfi nem akar gyereket, akkor az márás tészta! Ha bele is megy, bánni fogja! Bennunk nem dolgozik az, ami bennünk nőkben igen. Meg merem kockaztatni, hkgy a legtobb ferfi, csak azert megy bele, mert kulonben nem maradn mellette a barátnő.

Én is igy voltan. Nem akartam koszolgáltatott helyzetbe kerulni. De megfelelo hazassagi szerzodessel athidalhato ez a felelm szerintem. (Ha nő vagy)

2022. aug. 9. 21:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Képzelem, milyen csodás lehet az a kapcsolat, aminek az elején nem jött szóba egy ennyire lényeges kérdés...
2022. aug. 9. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as Nem attól függ.. Egyáltalán nem akar minden nő gyereket! És egy házassági szerződés erre nem megoldás.
2022. aug. 9. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

13

Nem akar minden nő gyereket. Rosszul vagyok a terhesség és a taknyától bugyogó hörgés hallgatásának gondolatától is. Nem akarok csúnyát írni, hogy mit tennék, ha rám erőltetnének egy csecsemőt, de remélem érzékelhető, hogy mennyire ellene vagyok a témának.

2022. aug. 9. 21:16
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy akar minden nő gyereket!! Sőt! Manapság már szerencsére egyre többen vállalják fel, hogy a hátuk közepére nem kellene nekik egy gyerek, szóval hagyjuk ezt a szánalmas maszlagot, hogy “minden nő akar”. Nem, nem akar. Engem a puszta gondolatától is ráz a hideg..
2022. aug. 9. 22:18
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

17

Akkor is, ha megbízható tarsal, szeretetben, biztonságban tudnád mevelni?

2022. aug. 9. 23:20
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

18

Nem fogod fel azzal az elbaszott tyúk agyaddal, hogy nem akarunk egy köcsög lárvát a nyakukba a legjobb kapcsolatba sem, mert idegesítő, hangos, büdös, röghöz köt és leamortizál? Ha te nem akarsz valamit, nem attól függ, hogy nem akarod, hogy közben ki van-e nyalva a valagad és szerelmes vagy vagy sem. Nekem a gyerekvállalás felér egy gyilkossággal és bocsánat, de nincs sem isten, sem ember, akiért én szívesen meghalnék.

2022. aug. 9. 23:26
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem 18, akkor sem! Akkor sem, ha a világ összes pénzét elém raknák, mert egyetlen porcikám sem vágyik rá, ennyi. A megbízható társ, a szeretet, a biztonság számomra már mind megvan a férjem mellett, akivel idén már 7 éve vagyunk együtt és tökéletesen megfelel nekünk az életünk így. Így a jó, nyugalom, ha azt akarjuk csend van, ha egész nap csak döglünk, akkor döglünk, ha az éjszaka közepén akarunk elmenni sétálni, akkor elmegyünk sétálni, a keményen megdolgozott pénzünket magunkra es számunkra fontos dolgokra költjük stb stb. Köszi, de valahogy ebbe a boldog es kiegyensúlyozott kapcsolatba egyikünknek sem kell semmi, ami szépen tönkrevágja, nem vagyunk mi saját magunk ellenségei.
2022. aug. 9. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!