Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbukhat-e egy csodás párkapcsolat kizárólag a gyerekkérdésen? Áthidalható-e ez a probléma? Nem látom a kiutat.
A párommal imádjuk egymást, nagy szerelem, szeretet és kölcsönös elfogadás van köztünk. Viszont van egy óriási probléma a kapcsolatunkban, egyikünk szeretne gyereket, a másik fél viszont nem.
Mivel ez egy alapvető, nagyon fontos kérdés az életben, ezért attól félek, hogy emiatt nincs jövője a kapcsolatunknak és elveszítjük egymást. Kétségbe vagyok esve.
Kérlek titeket, segítsetek, ha tudtok. Van bármilyen jó megoldás erre a helyzetre a szakításon kívül? Mert én jelenleg sajnos nem tudok ilyen megoldást. Ez pedig nagyon fáj.
Köszönöm, ha a válaszaitokkal megpróbáltok segíteni nekem/nekünk.
Ez nem az áthidalható problémák közé tartozik,ebben az esetben nem lehet kompromisszumot kötni.
Egy megoldás van,a szakítás.
Itt, ha az együtt maradás mellett dönt két ember, akkor valaki nagyon haragudni fog a másikra.
Valaki nagyot veszít.
Attol függ!
Ha te vagy a nő, és te nem akarsz gyereket, akkor athidalható. MINDEN nő akar gyereket! Csak manapság, mar NEM MINDEN ÁRON, és ha választhatok, hogy egy szarkupac, csóró, lúzer, minimálberesnek szülök, vagy a karrieremet epitem, akklr koszonom, én a karrierepitést választom! De legbelul ott van benned is, h akarsz! Csak amilet mlstanaban látni
....a rengeteg megbizhatatlan férfi stb, válás stb.
Ha férfi nem akar gyereket, akkor az márás tészta! Ha bele is megy, bánni fogja! Bennunk nem dolgozik az, ami bennünk nőkben igen. Meg merem kockaztatni, hkgy a legtobb ferfi, csak azert megy bele, mert kulonben nem maradn mellette a barátnő.
Én is igy voltan. Nem akartam koszolgáltatott helyzetbe kerulni. De megfelelo hazassagi szerzodessel athidalhato ez a felelm szerintem. (Ha nő vagy)
13
Nem akar minden nő gyereket. Rosszul vagyok a terhesség és a taknyától bugyogó hörgés hallgatásának gondolatától is. Nem akarok csúnyát írni, hogy mit tennék, ha rám erőltetnének egy csecsemőt, de remélem érzékelhető, hogy mennyire ellene vagyok a témának.
17
Akkor is, ha megbízható tarsal, szeretetben, biztonságban tudnád mevelni?
18
Nem fogod fel azzal az elbaszott tyúk agyaddal, hogy nem akarunk egy köcsög lárvát a nyakukba a legjobb kapcsolatba sem, mert idegesítő, hangos, büdös, röghöz köt és leamortizál? Ha te nem akarsz valamit, nem attól függ, hogy nem akarod, hogy közben ki van-e nyalva a valagad és szerelmes vagy vagy sem. Nekem a gyerekvállalás felér egy gyilkossággal és bocsánat, de nincs sem isten, sem ember, akiért én szívesen meghalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!