Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1.5 év után heti 1-2 szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5 év után heti 1-2 szex kevésnek számít?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt, de kivétel nélkül minden nap találkozunk. Az elején minden nap volt szex.
2022. aug. 8. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%

Az elejen? Még az elején vagytok. Mi lesz 5 év utan, kisgyerek mellett? Innen már hova csökken?

Talalkoztok es mit csináltok? Elsunnyogjatok? Nincs szenvedély, szerelem, nem kivanjatok egymást?

Mi 4 éve élünk együtt, 3 éves lesz a gyerekunk, napi 1 a minimun. Ha ritkán bealszok vagy ilyenek, reggel azzal kezdünk. Nagyon szeretünk szexelni,beoltozgetek, helyeket próbálunk ki, én el se tudom képzelni a heti 1 szexet.

2022. aug. 8. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
És nem tudod elképzelni kedves 11-es, hogy nem mindenki pont olyan, mint te? Lehet az elején erőltették, meg megfelelési kényszerük volt a másik felé és most állt be egy olyan szintre, ami nekik megfelelő. Miért nem azt nézzük, hogy nekik van-e hiányérzetük?
2022. aug. 8. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából nekem kevés, nem kéne minden nap, de heti 3-4 azért jó lenne. Nem tudom, mi lehet a baj, a barátom az elején nagyon szex centrikus volt, napi akár 3x is csináltuk, ez 8-10 hónap után lecsökkent ennyire. Beszéltünk már róla, azt mondja, egy idő után ahogy komolyodik a kapcsolat azért másról is szól, nem csak a szexről. Ebben egyetérek vele, csak nagyon tartok tőle, hogy már nem kíván annyira. Azt állíja, ez hülyeség, szerelmes belém és kíván, de hát nem tudom, hogy akkor miért lehet ez.. Még csak azt sem mondanám, hogy most megviseli a munka vagy annyira stresszes lenne. Meg nem csal, ebben biztos vagyok.
2022. aug. 9. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

Hát figyelj, mi 2 éve vagyunk együtt, szinte az elejétől fogva együtt lakunk, és ugyanúgy tart a napi szintű szex. Persze van úgy sokszor, hogy kijelenti valamelyikünk, hogy bocsi, de most nem vagyok olyan hangulatban vagy nem érzi úgy magát, de a legtöbbször csak adunk egy csókot vagy valami ilyesmi és mégis beindulunk :D Ehhez képest elenyésző, amikor valaki kívánná, de a másik tényleg nem, de ez nem jelent problémát, mert alapvetően nagyon kielégítő a szexuális életünk. Ha nálatok sok olyan van, hogy visszautasít, akkor kell komolyan elbeszélgetni róla, főleg ha nincs semmi egyéb hátráltató körülmény (munka, élethelyzetek, depresszió stb).

Tudtok kettesbe nyugiba lenni? Megvan egyébként ez a szexuális vibrálás (közömbös helyzetekben is simogatások, tekintetek, bókok, "játszadozás")? Nagyon fontos, hogy a konkrét szexen kívül is meglegyen a testiség, intimitás.

2022. aug. 9. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég lenne. Az elején se volt sose mindennap szex a barátommal, egyszerűen nem akkora a libidóm (valószínű fogamzásgátlótól alakult ki)
2022. aug. 9. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!