Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.5 év után heti 1-2 szex kevésnek számít?
Az elejen? Még az elején vagytok. Mi lesz 5 év utan, kisgyerek mellett? Innen már hova csökken?
Talalkoztok es mit csináltok? Elsunnyogjatok? Nincs szenvedély, szerelem, nem kivanjatok egymást?
Mi 4 éve élünk együtt, 3 éves lesz a gyerekunk, napi 1 a minimun. Ha ritkán bealszok vagy ilyenek, reggel azzal kezdünk. Nagyon szeretünk szexelni,beoltozgetek, helyeket próbálunk ki, én el se tudom képzelni a heti 1 szexet.
Hát figyelj, mi 2 éve vagyunk együtt, szinte az elejétől fogva együtt lakunk, és ugyanúgy tart a napi szintű szex. Persze van úgy sokszor, hogy kijelenti valamelyikünk, hogy bocsi, de most nem vagyok olyan hangulatban vagy nem érzi úgy magát, de a legtöbbször csak adunk egy csókot vagy valami ilyesmi és mégis beindulunk :D Ehhez képest elenyésző, amikor valaki kívánná, de a másik tényleg nem, de ez nem jelent problémát, mert alapvetően nagyon kielégítő a szexuális életünk. Ha nálatok sok olyan van, hogy visszautasít, akkor kell komolyan elbeszélgetni róla, főleg ha nincs semmi egyéb hátráltató körülmény (munka, élethelyzetek, depresszió stb).
Tudtok kettesbe nyugiba lenni? Megvan egyébként ez a szexuális vibrálás (közömbös helyzetekben is simogatások, tekintetek, bókok, "játszadozás")? Nagyon fontos, hogy a konkrét szexen kívül is meglegyen a testiség, intimitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!