Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted is így működik ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is így működik ez?

Figyelt kérdés

Párom ha minden rendben van minden téren ( munka , kapcsolat stb) akkor törődik és odafigyel mindenre.

Viszont ha gondok vannak akkor nem érdekli még az alap dolgok se, akkor semmire se figyel.

Azért az életben sokszor van h nem jól mennek a dolgok mégse sz.rhatok bele mindenbe..

2022. aug. 8. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Igen, pontosan így működik a depresszió, melletted pedig még a legéletvidámabb ember is hamar depressziós lenne.
2022. aug. 8. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Pont a gondok ellenére kellene még jobban odafigyelni, összetartani. Arról ismerkszik meg valaki, hogy nehéz időkben hogyan viselkedik.
2022. aug. 8. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Negatív.
2022. aug. 8. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
1-es: Valóban hasonlóan működik a depresszió, de mi ez a random sértegetés? Mi alapján írsz ilyet a kérdezőnek, amikor jóformán semmit nem osztott meg magáról?
2022. aug. 8. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
4 Ne mondd már, hogy nem ismered fel a takarítós trollt, aki napi 6 kérdésben szidja szerencsétlen depressziós barátnőjét aki 2 helyen is dolgozik, hogy eltartsa az élősködő kérdezőt.. A csapból is ő folyik.
2022. aug. 8. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Te mibe nem xarsz bele, te rakás szerencsétlenség?!

Évek óta szidod a nőd, n nézed semmibe, de hazudozol neki, hogy lesz majd gyerek, meg majd elveszed, hogy ne lépjen le, mert ő tartja el a lusta valagad.

Nem tanulsz, nincs rendes munkád, nem szól másról az életed, csak itt szidod az egyetlen nőt, aki hajlandó volt neked esélyt adni.

Az nem zavar, hogy testileg-lelkileg leépülg melletted, belebetegszik a boldogtalanságba? Nem is érdekel. Csak az, hogy miért nem takarít összecsuklásig, miközben táppénzen van, és hetek óta nem tud felépülni.

Annyira azért téged se zavar a kupi, hogy megcsináld. Inkább kiírsz még egy kèrdést. Ez hanyadik a hétvégén?

2022. aug. 8. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5: Basszus, és tényleg. Nem tudom, miért nem ismertem fel, pedig általában már a kérdés megnyitása előtt tudom, hogy ő az. 😅 Ez esetben visszavonom, amit írtam, sorry 1-es. Első olvasásra azt hittem, hogy a kérdező nő, és tök másról van szó.
2022. aug. 8. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az én 2es válaszom se releváns ide? Hogy tudjátok, hogy pontosan kiről van szó? Állandóan hasonló stílusban ír ki?
2022. aug. 8. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egészen pontosan így működik. A saját maga és a környezete elhanyagolása, a passzivitás, az egész nap fekvés és/vagy alvás, az mind a SÚLYOS depresszió tünete, amit illik a szerető családtagoknak észrevenni. Nem úgy, hogy még pluszba toszogatod is miatta, hanem úgy, hogy minél előbb kirángatod. Az ilyen állapotnak mindig oka van.

Szeretnéd egyszer felvágott erekkel megtalálni a fürdőkádban? Vagy mire vársz?

2022. aug. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!