Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi okozhatja ezt? Tudnék neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja ezt? Tudnék neki ebben segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja megismerkedtem egy pasival, eljártunk randizni, aztán idővel többször együtt aludtunk.

A találkozókat mindketten szerettük volna, komoly párkapcsolat a cél mindkettőnknek.

Ma reggel miután felébredtünk látszott, hogy van valami baj. Elkezdtünk beszélgetni és azt mondta hogy nem érti miért, de úgy érzi, hogy nem kezdett el semmit érezni irántam és nem tudja mi legyen. Azt mondja szimpatikus vagyok, lát bennem különleges dolgokat, meg olyat is amit másban sosem és külsőleg is tetszek neki.

Az alapján amit mondott, úgy tűnik, mintha az esze velem akarna lenni, de a szíve valamiért nem, viszont ezt nem érti ő sem hogy miért.

Ezzel mit lehetne kezdeni? Milyen oka lehet ennek? Valami tudat alatti? Mi lenne a jó döntés ilyen esetben?

A válaszokat előre is köszönöm!

(Gúnyolódók kíméljenek)

2022. aug. 8. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es válaszára még egy pont. Nem szeretett beléd. Az esze azt mondja, jó lenne együtt, de nem lettek irántad érzelmei. Ezzel meg nem nagyon van mit tenni.

Volt egy kolléganőm, aki egy 8 éves kapcsolatát nem bírta a mai napig lezárni úgy, hogy a hapsi az elejétől bele volt zúgva, a nő meg ezt kb eltűrte. Kedveli, jó társaság egymásnak, de ennyi. Ők mindig azt mondták, hogy "opciók egymásnak". Így van, összeillenek, az életszakasz is stimmel amiben vannak és akarják is. Csak szerelem nem lett. Borzasztó nyűglődés az egész, főleg a szerelmes félnek, aki a lelkét kiteszi, teljesen feleslegesen.

Én a helyedben elengedném a srácot.

2022. aug. 8. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalam alaphangon kell 3-4 honap h komolyabb erzelmeim legyenek...

Addig max tetszik az illeto.

2022. aug. 8. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem szeret. Mi ezzel a baj?
2022. aug. 8. 17:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett szerelmes az illető ennyi az egész. Nálam is volt ilyen, hogy tetszett, nagyon jól éreztem magam vele , iszonyat jó társaság volt viszont az érzelmek nem jöttek. El is váltak útjaink mivel nem akartam, hogy ő szenvedjen mivel neki már voltak érzései.
2022. aug. 9. 08:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Na azóta nem vagyunk együtt. Köszönöm mindenkinek a választ!

Elmondta hogy nem várja hogy szerelmes legyen csak nem érzi hogy hosszútávon jók lennénk együtt. Jelenleg jól érzi magát de tudja hogy később nem fogja és el is bizonytalanodott abban is hogy kell e egyáltalán bárki neki, tehát azt se tudja saját maga mit akar. Jobb is ez így

2022. aug. 16. 00:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!